خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آشنایی سفرای کشورهای خارجی با آداب و رسوم مردم «جزخ»+تصاویر

فارس | بین‌الملل | دوشنبه، 10 آبان 1400 - 16:53
سفرای کشورهای قرقیزستان، قزاقستان، ترکمنستان و تاجیکستان از منطقه «زامن» استان «جزخ» بازدید و با آداب و رسوم و سنن مردم این منطقه آشنا شدند.
استان،گردشگري،منطقه،گردشگران،روستاي،سفير،ايجاد،سفراي

سفرای کشورهای قرقیزستان، قزاقستان، ترکمنستان و تاجیکستان از منطقه «زامن» استان «جزخ» بازدید و با آداب و رسوم و سنن مردم این منطقه آشنا شدند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در تاشکند، «امیده نوروزاوا» نماینده استان «جزخ» در وزارت حمایت از محله و خانواده گفت: «ابراهیم یونس‌اف» سفیر قرقیزستان، «درحان ساتب‌آلدی» سفیر قزاقستان، «یازگلی ممداف» سفیر ترکمنستان و «عبدالجبار رحمان‌زاده» سفیر تاجیکستان در ازبکستان از ناحیه «زامن» استان «جزخ» بازدید و با آداب و رسوم و سنن مردم این منطقه آشنا شدند.
وی افزود: سفرای کشورهای قرقیزستان، قزاقستان، ترکمنستان و تاجیکستان در چارچوب این سفر از روستای «دوآبه» ناحیه «زامن» بازدید و شرایط ایجاد شده برای توسعه و کارآفرینی در زمینه گردشگری آشنا شدند.
نوروزاوا خاطرنشان کرد: هدف از ایجاد روستای گردشگری در ناحیه «زامن» افزایش ظرفیت گردشگری این منطقه، ایجاد اشتغال، افزایش سیر گردشگران، آشنایی گردشگران با میراث فرهنگی و ارزش‌های این منطقه، ایجاد شرایط مناسب برای گردشگران، توسعه زیربناهای گردشگری، بهبود خدمات هتل و حمل و نقلی و تشدید گردشگری داخلی است.
وی ادامه داد: سفرای کشورهای آسیای مرکزی همچنین در مراسم فرهنگی در روستای «پیش‌غار» نیز شرکت کردند.
نوروزاوا با اشاره به تاریخ روستای «پیش‌غار» نیز گفت: نام این روستا از غاری به همین نام گرفته شده است.
«پیش‌غار» بزرگ ترین غار در ازبکستان با طول 300 متر و ارتفاع 22 متر و عرض 16 متر است.
نماینده بخش استان «جزخ» در وزارت حمایت از محله و خانواده همچنین یادآوری کرد: استان «جزخ» یکی از 12 استان ازبکستان است که جمعیت این استان 1 میلیون و 424 هزار و 845 نفر برآورد شده است.
وی در پایان از گردشگران خارجی برای سفر به این استان دعوت و اظهار داشت: درهای استان «جزخ» همیشه بر روی مهمانان باز است.
انتهای پیام/ح