خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت اتیوپی نیرو‌های تیگرای را به کشتن ۱۰۰ نفر متهم کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 10 آبان 1400 - 15:36
سرویس ارتباطی دولت اتیوپی اعلام کرد نیرو‌های جبهه آزادی‌بخش منطقه تیگرای اتیوپی، ۱۰۰ تن از اهالی شهر کومبولچا را کشته اند.
دولت،اتيوپي،جبهه،سخنگوي

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، دولت اتیوپی امروز (دوشنبه) اعلام کرد نیرو‌های تیگرای ۱۰۰ جوان را در کومبولچا، یکی از دو شهری که گروه شورشی در آخر هفته تصرف کرده بود، کشته اند.
سرویس ارتباطی دولت اتیوپی در اکانت توییتر خود از چنین رخدادی خبر داد و گفت: «جامعه بین‌الملل نباید چشم خود را بر چنین جنایتی ببندد.»
این بیانیه جزئیات بیشتری را در بر نداشت و لگسی تولو، سخنگوی دولت پاسخی به سوالات بیشتر در این مورد نداده است.
این گفته‌ها در حالی است که در ماه اخیر تنش‌ها بین دولت اتیوپی و نیروهای منطقه تیگرای بالا گرفته است.
دو هفته پیش، گتاچو ردا، سخنگوی جبهه آزادی‌بخش مردم تیگرای از افزایش نیرو‌های این جبهه خبر داد.
گفتنی است این افزایش نیرو در پی حملات هوایی متعدد دولت اتیوپی به منطقه تیگرای انجام شده است که بیش از ۱۳ کشته و زخمی در پی داشته است.
انتهای پیام/