خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیش از ۱۸ هزار تن خرما در خوزستان خریداری شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 10 آبان 1400 - 12:06
اهواز- مدیر تعاون روستایی خوزستان از خریداری تضمینی بیش از ۱۸ هزار تن خرما از نخل داران خوزستانی خبر داد.
خريد،خرماي،نخل،داران،تعاون

محمدامین معین راد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر از پایان خرید خرمای استعمران از نخل داران خوزستانی خبر داد و بیان کرد: حجم خرید خرما در خوزستان به بیش از ۱۸ هزار تن رسیده و همین موضوع باعث گشایش مراکز خرید مختلف در سطح استان شده است.
وی به وجود ۲۵ مرکز خرید خرمای تضمینی در شهرهای آبادان، خرمشهر، اهواز، کارون، ماهشهر و شادگان اشاره و اظهار کرد: ارزش ریالی خرمای خریداری شده بالغ‌بر یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال است.
مدیر تعاون روستایی خوزستان با اشاره به اینکه دریافت این مبلغ توسط نخل داران می‌تواند در اقتصاد کشاورزی و زندگی آنها بسیار مؤثر باشد، گفت: یکی از دغدغه‌های تعاون روستایی توجه به کشاورزان، حل مسائل و مشکلات آنها در بخش‌های مختلف خرید تولیدات آنها و همچنین تأمین نهاده‌های کشاورزی و سایر موارد است.