خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شالیزارهای غرب انزلی به زیر آب رفت/لایروبی رودخانه چافرود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 03 اردیبهشت 1398 - 19:37
انزلی- فرماندار انزلی با اشاره به آبگرفتگی شالیزارهای روستاهای غرب این شهرستان، گفت: ۴۵۰ میلیون تومان اعتبار برای تخلیه تله رسوب گیر در مصب رودخانه چافرود اختصاص یافته است.
آب،رسوب،تله،برنج،گير،اشاره،آبكنار،فرمانداري

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل حیدری آزاد بعد از ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران در فرمانداری انزلی با اشاره به اینکه این شهرستان دارای ۵ هزار هکتار اراضی شالیزاری است، اظهار کرد: از این میزان هزار و ۹۸۰ هکتار از اراضی زیر کشت برنج در روستاهای آبکنار، شیله سر، سیاخاله سر، کرکان، معاف، اشپلا، تربه بر قرار دارد.
وی با اشاره به بارش شدید باران در دو روز گذشته، افزود: بیش از ۹۰ درصد کشاورزان این هفت روستا کار خزانه گیری برنج را انجام داده بودند که متأسفانه زیر آب است.
فرماندار با اشاره به پر شدن تله رسوب گیر در مصب رودخانه چافرود و همچنین شکسته شدن سیل بند دستی در مقابل حجم بارش‌های اخیر در روستای آبکنار، ادامه داد: متأسفانه به دلیل حجم بالای بارش‌ها و سست بودن سیل بند دستی، آب وارد شالیزارها شد و به خزانه‌های برنج آسیب جدی وارد کرد.
وی افزود: با پیگیری‌های انجام شده در طی چند ماه گذشته مبلغ ۴۵۰ میلیون تومان اعتبار برای تخلیه تله رسوب گیر رودخانه چافرود اختصاص یافته است.
حیدری آزاد تاکید کرد: با هماهنگی‌های به عمل آمده با اداره کل محیط زیست گیلان، کار لایروبی این تله رسوب گیر در روزهای آینده توسط بخش خصوصی آغاز تا از بالا آمدن آب در بارش‌های آینده و واردن آمدن خسارات ناشی از آن به مزارع کشاورزان جلوگیری شود.
وی گفت: اداره جهاد کشاورزی انزلی و دهیاران و شوراهای اسلامی روستا مکلف شده اند خسارت ناشی از این آب گرفتگی را برآورد کرده و به فرمانداری گزارش دهند.