خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برداشت هویج در چهارمحال و بختیاری آغاز شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 09 آبان 1400 - 15:53
شهرکرد- مدیر زراعت جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از برداشت هویج در استان خبر داد و گفت: بر اساس پیش بینی ها بیش از ۱۰ هزار تن هویج در استان برداشت می‌شود.
هويج،چهارمحال،بختياري

به گزارش خبرنگار مهر، محسن مهدوی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: سطح زیر کشت هویج در چهارمحال و بختیاری ۱۸۰ هکتار بوده است.
وی با بیان اینکه سطح زیر کشت هویج در استان نسبت به سال گذشته ۳۰ هکتار افزایش پیدا کرده است، عنوان کرد: پیش بینی می‌شود به صورت متوسط از هر هکتار زمین ۷۰ تن هویج برداشت شود.
مدیر زراعت جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: بر اساس پیش بینی‌ها بیش از ۱۰ هزار تن هویج در استان برداشت می‌شود.
مهدوی ادامه داد: اراضی سطح زیر کشت هویج به صورت نوین آبیاری شده است که بیش از ۹۰ درصد راندمان تولید دارد.
وی افزود: هویج تولید شده در چهارمحال و بختیاری و استان‌های همجوار مصرف می‌شود.