خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملیات نیروهای حشد شعبی عراق علیه داعش در دیالی

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 09 آبان 1400 - 14:30
منابع وابسته به حشد شعبی عراق از عملیات نیروهای بسیج مردمی عراق علیه داعش در دیالی پس از تشدید تحرکات تکفیریها، خبر دادند.
عمليات،منطقه،العزاوي،بعقوبه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از السومریه، منابع وابسته به حشد شعبی عراق از عملیات نیروهای بسیج مردمی عراق علیه داعش در دیالی خبر دادند.
بر اساس این گزارش؛ محمد العزاوی از فرماندهان حشد العشائری امروز یکشنبه از عملیات علیه داعش در منطقه بزایز در منطقه بهرز در بیست کیلومتری جنوب بعقوبه و نیز منطقه کلای در نود کیلومتری شمال شرق بعقوبه خبر داد.
وی افزود: مناطقی که عملیات در آن انجام شده است روز گذشته شاهد تحرکات مشکوک هسته های خفته داعش بوده است که خنثی شد.
العزاوی گفت که این عملیات طبق اطلاعات دقیق انجام می شود.
گفتنی است که داعشی ها در برخی مناطق دست به اقدامات تروریستی می زنند.