صادرات بندآورنده خونریزی ایرانی به ۱۵ کشور
بندآورنده خونریزی از محصولات فناورانه یکی از شرکتهای دانشبنیان است که تاکنون به ۱۵کشور صادر شده است.

بندآورنده خونریزی از محصولات فناورانه یکی از شرکتهای دانشبنیان است که تاکنون به ۱۵کشور صادر شده است.
به گزارش ایسنا، سهیلا سلحشور کردستانی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، بندآورنده خون ریزی را از محصولات این شرکت دانست و گفت: بندآورنده خون ریزی به شکل پودر، پد، چسب و اسفنج عرضه میشود و برای بافت های نرم و سخت بدن کارآیی دارد.
وی با بیان اینکه این محصول در جراحیها، شکستگیها، افرادی که مشکل انعقادی دارند و بیماران هموفیلی کاربرد زیادی دارد، اظهار کرد: بندآورنده خونریزی گواهی اطمینان اروپا و مجوز وزارت بهداشت را اخذ کرده است.
سلحشور پودر قابل جذب بندآورنده خونریزی تولیدشده را حاوی ذرات سلولز اکسید شده دانست که برای کلیه خونریزیهای شریانی، وریدی و مویرگی مناسب است و یادآور شد: مکانیسم عمل آن برای بندآوردن خونریزی، براساس جذب مایعات خون، متورم شدن و تسریع تشکیل لخته خون است.
به نقل از مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی ریاستجمهوری، مجری طرح اظهار کرد: این محصول به ۱۵ کشور در اروپا و خاور دور صادر شده است.
علاوه بر این صادرات، تولید بندآورنده مانع خروج میلیونها دلار ارز از کشور شده است.
انتهای پیام