خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 24 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بدری: دولت هرچه سریعتر لایحه اصلاح قانون خدمات کشوری را تهیه کنند

ایسنا | سیاسی | یکشنبه، 09 آبان 1400 - 12:13
نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس تاکید کرد: انتظار می رود با اصلاح قانون خدمات کشوری شاهد تهیه یک فرمول واحد برای پرداخت حقوق و قرارداد در بخش‌های غیرخصوصی باشیم.
غيرخصوصي،بخشهاي،انتظار،اصلاح

نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس تاکید کرد: انتظار می رود با اصلاح قانون خدمات کشوری شاهد تهیه یک فرمول واحد برای پرداخت حقوق و قرارداد در بخش‌های غیرخصوصی باشیم.
به گزارش ایسنا، صدیف بدری در تذکری شفاهی در جریان جلسه علنی امروز مجلس گفت: از دولت انتظار می رود هرچه سریعتر لایحه اصلاح قانون خدمات کشوری را به منظور جمع شدن قراردادهای مختلف در بخشهای غیرخصوصی و پرداخت حقوقهای متفاوت و حقوقهای نجومی تهیه و به مجلس ارائه کند.
وی در ادامه گفت: امروز ما در بخشهای غیرخصوصی شاهد انعقاد قراردادهای مختلف با عناوین متفاوت رسمی شرکتی، پیمانی و از این قبیل هستیم و به تبع حقوق‌های متفاوت دریافت می کند.
انتظار می رود هرچه سریعتر دولت با تهیه لایحه و اصلاح قانون جلوی این آشفتگی را گرفته و یک جمع بندی مناسبی ارائه دهد و در نهایت یک فرمول واحد برای پرداخت حقوق و قرارداد در تمام بخشهای غیرخصوصی تهیه شود.
انتهای پیام