خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روستاهای سمنان در حوزه زیرساختی تجهیز شوند

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 09 آبان 1400 - 11:54
گروه استان‌ها- استاندار سمنان گفت: بهترین راه تامین امنیت پایدار، تامین و تجهیز روستاها در حوزههای زیرساختی است.
پدافند،غيرعامل،استان،سمنان،حوزه،تهديدات،استانداري،توجه،حفاظت ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سیدمحمدرضا هاشمی در دیدار مدیر کل و پرسنل اداره کل پدافند غیر عامل استانداری سمنان که در سالن کوثر استانداری سمنان برگزار شد، اظهار داشت: بالاترین پدافند غیرعامل، همانگونه که مقام معظم رهبری نیز تاکید دارند، حفاظت از اعتماد مردم است که باید با کار و تلاش شبانه روزی در حوزه اجتماعی آن را حراست کرده و افزایش دهیم.
وی افزود: کارهای زیرساختی و زیربنایی توسط پدافند غیرعامل انجام می شود و در حوزه استان سمنان، در خصوص این مهم اقدامات ارزشمندی صورت گرفته است.
استاندار سمنان بیان کرد: علی‌رغم ‌پهناوری و وسعت استان سمنان، استان از یک امنیت پایدار برخوردار است که پدافند غیرعامل در تحقق این مهم و حفظ و حراست از آن نقش بسزایی دارد.
هاشمی با بیان اینکه وظیفه ذاتی پدافند غیرعامل، حفاطت از جان مردم و حوزه سایبری کشور است، اظهار داشت: حفاظت از تاسیسات و تجهیزات زیرساختی داخل استان، از حوزه‌های بسیار مهم و حائز اهمیت است که باید دقت ویژه در خصوص حفاظت و حراست از آن در برابر تهدیدات داشته باشیم.
وی بیان کرد: بهترین راه تامین امنیت پایدار، تامین و تجهیز روستاها در حوزههای زیرساختی است.
استاندار سمنان گفت: اگر ضمن فراهم کردن زیرساختها در روستاها، خلق ثروت نیز صورت گرفته و ارائه خدمات پیش بینی شود، در آن صورت است که مهاجرت از روستاها اتفاق نیفتاده و با سکونت روستاییان در روستاها، امنیت پایدار نیز محقق می شود.
هاشمی عنوان کرد: اقدام غیرمسلحانه در برابر تهدیدات، توجه به حوزههای زیست محیطی، کشاورزی، صنعتی، زیرساختی و آب، همواره توسط پدافند غیرعامل در دستور کار قرار داشته باشد.
وی تأکید کرد: پدافند غیرعامل باید تهدیدات را بررسی و واکاوی کرده و با پیشبینی و ورود به موقع، فرصت سودجویی به افراد منفعت طلب و دشمنان نظام را ندهد.
اجرای 200 عنوان برنامه به مناسبت هفته پدافند غیرعامل در استان سمنان
ایرج کارخایی، مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان نیز در این دیدار گفت: 200 عنوان برنامه به مناسبت هفته پدافند غیرعامل در استان در حوزه های آموزش، رزمایش و مانور و فرهنگ سازی و اطلاع رسانی تدوین شده است.
وی گفت: استان سمنان، یک استان استراتژیک از لحاظ مناطق ثقل، راهبردی و مهم است و می تواند نقش بسیار تاثیرگذاری در پدافند غیرعامل داشته باشد.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان عنوان کرد: یکی از مسائل و مشکلات مهم، کمبود آب است که مورد توجه و دغدغه پدافند غیرعامل است.
کارخایی بیان کرد: ارتباطات گسترده، استقرار صنایع آلاینده، تالاب ها، دپوی زباله، خشسکسالی، پیشروی کویر و ...، مباحثی است که در حوزه تهدیدات زیستی در استان مورد توجه است.
وی اظهار داشت: تجهیز آزمایشگاه تخصصی مرجع برای تشخیص سریع بیماری ها در حوزه زیستی از نیاز های استان است.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان تأکید کرد: تهدیدات سایبری نیز همانند کشور، در بحث امنیت، حفاظت و ایمنی زیرساخت ها مورد توجه و محور اصلی پدافند غیرعامل است.
کارخایی بیان کرد: زیرساخت های بسیار خوبی از جمله فیبر نوری، مراکز مخابراتی و سایر موارد در حوزه فناوری در استان وجود دارد که استان سمنان می تواند به یک مرکز امن سرور ها تبدیل شود.
کارخایی گفت: دشمن در حوزه سایبری امروز آرایش جنگی به خود گرفته که باید در این خصوص با توجه ویژه، آمادگی لازم را داشته باشیم.
وی اظهار داشت: بحث تهدیدات شیمیایی از دیگر حوزه های پدافند غیرعامل است که در استان سمنان نمود مشخصی دارد.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان گفت: 150 واحد تولیدی در استان سمنان در حوزه شیمیایی فعال است که 20 واحد پرخطر محسوب می شوند و مباحث و اقدامات پدافند غیرعامل در خصوص ایجاد آمادگی نسبی در برابر تهدیدات این بخش، در دستور کار قرار دارد.
کارخایی افزود: تهدیدات کالبدی نیز از دیگر حوزه های دارای اهمیت است که ‌مصون سازی زیرساخت ها در این بخش مورد توجه است.
وی بیان کرد: تمامی طرح ها و پروژه های مختلف در استان به واسطه توجه به حوزه پدافند کالبدی، ملزم به استعلام از اداره کل پدافند غیرعامل هستند و بازدید از این طرح ها نیز به صورت مستمر انجام می گیرد.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان اظهار داشت: حفاظت از جان مردم و صیانت از زیرساخت ها، همواره مورد توجه پدافند غیرعامل قرار دارد.
کارخایی افزود: طرح جامع پدافند غیرعامل استان پیگیری و در 5 فاز تهیه و تدوین و در سال جاری از آن رونمایی شد.
وی گفت: در این طرح ضمن شناسایی ظرفیت ها، قابلیت و تهدیدات، راهکارهای برون از آن را نیز مشخص کرده است.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان بیان کرد: طبقه بندی و سطح بندی مراکز ثقل استان انجام شد، 61 دستگاه با 263 مرکز در این طرح قرار گرفته اند که تعدادی از این مراکز حساس، مهم و قابل حفاظت هستند.
کارخایی با بیان اینکه همچنین در استان، 19 مرکز پرخطر شناسایی شده است، گفت: حفاظت و صیانت از زیرساخت ها و منابع آبی استان و مولد های برق اضطراری، از دیگر محورهای پدافند غیرعامل استان است.
وی با اشاره به اینکه 73 دستگاه اجرایی استان به مولد برق اضطراری مجهز شدند، گفت: 140 رابط پدافند غیرعامل در دستگاه های اجرایی استان، همراه و همیار ما در پیشبرد برنامه ها و اهداف این اداره کل هستند.
انتهای پیام/363/ ع