اجرای عدالت آموزشی مهمترین وظیفه آموزش و پرورش
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان اجرای عدالت آموزشی را مهمترین وظیفه آموزش و پرورش دانست و گفت: اگر برای تمام نقاط مرزی و دورافتاده کلاس درس و معلم تامین کنیم به طور قطع از بسیاری تهدیدات احتمالی کاسته خواهد شد.

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان اجرای عدالت آموزشی را مهمترین وظیفه آموزش و پرورش دانست و گفت: اگر برای تمام نقاط مرزی و دورافتاده کلاس درس و معلم تامین کنیم به طور قطع از بسیاری تهدیدات احتمالی کاسته خواهد شد.
به گزارش ایسنا- حمیدرضا رخشانی در ستاد نکوداشت هفته پدافند غیرعامل گفت: اخلاقمداری، قانونمداری، رعایت حقوق شهروندی و اجرای عدالت در تمامی دستگاههای اجرایی از مهمترین مصادیق پدافند غیرعامل هستند که منجر به افزایش سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی در جامعه خواهد شد.
وی افزایش سرمایه اجتماعی را از مهمترین نتایج پدافند غیرعامل برشمرد و گفت: تعامل و هماهنگی دوطرفه مردم و مسئولان در دفع تهدیدات و حملات دشمنان بسیار تعیین کننده و مهم است بنابراین باید به دنبال افزایش سرمایه اجتماعی باشیم.
رخشانی با بیان اینکه راه تقویت سرمایه اجتماعی اجرای عدالت است، گفت: در شرایط سخت مسئولان باید پا به پای مردم در رفع بحران همراهی و همکاری کنند تا مردم احساس بیعدالتی نداشته باشند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان خاطر نشان کرد: قانونمداری، اخلاق مداری، صبر و شکیبایی، پاسخگویی حداکثری و رعایت حقوق شهروندی مهمترین وظیفه دستگاهها در قبال مردم است که منجر به افزایش اعتماد عمومی در جامعه میشود.
وی با بیان اینکه ستاد پدافند غیرعامل باید در راستای کاهش آسیب های اجتماعی و برنامه ریزی فرهنگی جهت مقابله با عملیات روانی دشمن فعالیت کند، افزود: مؤثرترین ابزار برای پیشگیری، آموزش و آگاه سازی افراد جامعه در این زمینه است.
رخشانی با اشاره به تاثیر فضای مجازی و شبکه های اجتماعی بر دانش آموزان، بر ارتقای سطح آگاهی و هوشیاری والدین و دانش آموزان درمقابله با جنگ نرم تاکید کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان مهم ترین اهداف پدافند غیرعامل را دفاع از سرمایه های انسانی، کاهش آسیب پذیری نظام در برابر تهدیدهای دشمنان و تلاش برای پایداری و اقتدار ملی دانست و گفت: توجه به پدافند غیرعامل در تمام دستگاهها باعث توانمند شدن آنها و نهادینه شدن فرهنگ مصون سازی در زیرساخت ها و محیط های مهم و آمادگی دفاعی در تمام سطوح در برابر تهدیدات به خصوص تهدیدات نوین می شود.
رخشانی با بیان اینکه مدارس از بسترهای اصلی فرهنگ سازی عمومی در حوزه پدافند غیرعامل هستند، گفت: مفاهیم و مصادیق پدافند غیرعامل باید به زبان ساده برای دانش آموزان تشریح و تبیین شود.
وی ادامه داد: با آموزش خودمراقبتی، نگاه پیشگیرانه، شناسایی مواضع خطر و دیدن آسیب ها از ابعاد مختلف می توان در راستای پیشگیری از خطرات احتمالی اقدام کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی جهت آگاه سازی و آموزش ابعاد مختلف پدافند غیرعامل، اجرای مسابقات نقاشی، مقاله نویسی و ساخت محتوای الکترونیکی در بخش های دانش آموزی و فرهنگیان تاکید کرد.
انتهای پیام