خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسابقات بوکس قهرمانی جهان/ صعود بی دردسر قشلاقی به یک هشتم نهایی

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 08 آبان 1400 - 19:41
میثم قشلاقی بوکسور تیم ملی کشورمان امشب در مصاف با نماینده چین تایپه موفق به پیروزی شد و به دور بعدی رقابت‌های قهرمانی جهان صعود کرد.
مبارزه،قشلاقي،بوكسور،ميثم،مصاف،رضايي،موسوي

به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه رقابت‌های بوکس قهرمانی جهان که از روز دوشنبه سوم آبان ماه در بلگراد صربستان آغاز شده است، امروز میثم قشلاقی بوکسور تیم ملی کشورمان و نایب قهرمان آسیا در نخستین مبارزه خود به مصاف چیا چونگ از چین تایپه رفت و موفق شد حریف خود را شکست داده و به دور بعدی مسابقات صعود کرد.
قشلاقی در عرض یک دقیقه ۲ ناک‌دان از رقیب گرفت و داور بازی را تمام کرد تا میثم خیلی زود به پیروزی دست پیدا کند.
بوکسور تیم ملی کشورمان در مرحله هشتم نهایی باید با برنده دیدار بلاروس و کرواسی مبارزه کند.
همچنین از ساعت ۲۱:۱۵ اشکان رضایی در وزن ۶۳.۵ کیلوگرم، باید به مصاف ریس لینچ از اسکاتلند برود.
رضایی در نخستین مبارزه خود موفق شد با اقتدار نماینده لیتوانی را شکست دهد.
بیشتر بخوانید
در آخرین مسابقه امشب هم از ساعت ۲۲:۴۵، سیدشاهین موسوی در وزن ۷۵ کیلوگرم رقیبی از گویانا قرار می‌گیرد.
موسوی در مرحله قبل، نماینده قرقیزستان را مغلوب کرده بود.
انتهای پیام/