خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۰۰ اعدامی مورد عفو قرار گرفتند

مشرق | سیاسی | شنبه، 08 آبان 1400 - 16:56
جزییات عفو و تخفیف مجازات ۳ هزار و ۴۵۸ تن از محکومان تشریح شد؛ بر اساس اعلام قوه قضائیه، ۷۶ محکوم امنیتی و ۱۰۰ اعدامی هم مورد عفو قرار گرفته‌اند.
عفو،قضائيه،قوه،حضرت،انقلاب

به گزارش مشرق، پس از موافقت رهبر معظم انقلاب اسلامی با پیشنهاد رئیس قوه قضائیه مبنی بر عفو و تخفیف مجازات ۳ هزار و ۴۵۸ تن از محکومانِ محاکم عمومی و انقلاب، سازمان قضائی نیروهای مسلح و تعزیرات حکومتی به مناسبت میلاد با سعادت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی(ص) و ولادت حضرت امام جعفر صادق(ع)، حسین نجفی دادیار دیوان عالی کشور و مدیرکل عفو و بخشودگی قوه قضائیه با تشریح جزییات این عفو گفت: ۱۰۰ نفر از افراد دارای محکومیت اعدام و ۷۶ محکوم امنیتی جزو عفوشدگان اخیر هستند.