خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 25 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«ضحاک ماردوش» به فهرست کلاغ سفید ۲۰۲۱ راه یافت

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | شنبه، 08 آبان 1400 - 15:06
کتاب «ضحاک ماردوش» از ایران، امسال در لیست کلاغ سفید کتابخانه مونیخ قرار گرفت.
كتاب،مونيخ،كتابخانه،كلاغ،سفيد،فهرست

به گزارش حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، از میان آثار ارائه شده به کتابخانه مونیخ در سال ۲۰۲۱، کتاب ضحاک ماردوش با بازنویسی آتوسا صالحی، در فهرست کلاغ سفید سال ۲۰۲۱ قرار گرفت.
این کتاب توسط انتشارات مدرسه با هدف آشنایی نوجوانان با ادبیات کهن فارسی و شاهنامه منتشر شده است.
کلاغ سفید عنوان یکی از مهم‌ترین رویداد‌های کاری کتابخانه بین المللی کودکان مونیخ است که هر ساله در نمایشگاه بین‌المللی کتاب فرانکفورت در کشور آلمان و در جمع ناشران و علاقه مندان به کتاب رونمایی می‌شود.
هر سال هزاران عنوان کتاب تازه به چاپ رسیده از سراسر دنیا، با زبان‌های گوناگون راهی کتابخانه مونیخ می‌شوند و توسط کارشناسان مورد بررسی قرار می‌گیرند.
پس از بررسی کتابخانه کودکان مونیخ از میان آن‌ها بهترین اثر را انتخاب می‌کند و در فهرست کلاغ سفید قرار می‌دهد.
هدف از انجام این کار معرفی مصداق‌های برتر این نوع از ادبیات به جامعه جهانی است.
پیشتر کتاب «سیمرغ» نوشته مرجان فولاد‌وند به فهرست ۲۰۲۰ کلاغ سفید راه یافت.
سیمرغ، ضحاک و گلستانه عناوین مجموعه شاهکار‌های ادبی هستند که در انتشارات مدرسه به چاپ رسیده‌اند.کتابخانه مونیخ بیش از ۶۰۰ هزار کتاب را به ۱۳۰ زبان در طول ۴۰۰ سال گرد‌آوری کرده است.
انتهای پیام/