خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش قیمت نفت در بازار جهانی

فارس | برگزیده، اقتصادی | شنبه، 08 آبان 1400 - 13:53
با پیش بینی اینکه اوپک پلاس، همچنان روند کنونی افزایش محدود قیمت نفت ادامه خواهد یافت، قیمت نفت در آخرین روز کاری بازارهای جهانی به 84.38 دلار در هر بشکه رسید.
نفت،افزايش،قيمت،گذشته،خام،اوپك،پلاس

با پیش بینی اینکه اوپک پلاس، همچنان روند کنونی افزایش محدود قیمت نفت ادامه خواهد یافت، قیمت نفت در آخرین روز کاری بازارهای جهانی به 84.38 دلار در هر بشکه رسید.
به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، با پیش بینی اینکه کشورهای عضو اوپک و هم پیمانانشان موسوم به اوپک پلاس، همچنان به روند کنونی افزایش محدود نفت ادامه خواهند داد، قیمت نفت در آخرین روز کاری بازارهای جهانی افزایش یافت.
با این حال، متوسط قیمت نفت برنت و نفت خام آمریکا طی هفته گذشته پس از اینکه در روز دوشنبه به بالاترین رقم در چند سال گذشته رسیدند، کاهش یافت.
هر بشکه نفت برنت با 6 سنت افزایش 84.38 دلار فروخته شد درحالی که نفت خام آمریکا با 76 سنت افزایش 83.57 دلار معامله شد.
جان کیلداف، تحلیلگر بازار گفت: «درحالی که احتمال دارد، نفت بیشتری از ایران به بازار وارد شود، به نظر می‌رسد که اوپک پلاس تولید خود را بیش از این افزایش ندهد.»
از چهارشنبه گذشته قیمت ها پس از انتشار گزارش افزایش ذخایر نفت خام آمریکا به میزان 4.3 میلیون بشکه تحت فشار قرار گرفت.
ایران اعلام کرده است، مذاکرات در مورد توافق هسته ای از پایان نوامبر آغاز خواهد شد و این به این معناست که یک گام به افزایش صادرات نفت نزدیک تر شده‌ایم.
قیمت نفت خام با بهبود وضعیت اقتصادی کشورها از بحران کرونا، افزایش یافت، اما قیمت‌ها هفته گذشته در مسیر کاهش قرار گرفتند، به طوری که نفت برنت اولین کاهش هفتگی در دو ماه گذشته را ثبت کرد.
انتهای پیام/ب