خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیانیه مشترک بایدن و مکرون درباره برنامه هسته‌ای ایران

ایسنا | برگزیده، سیاسی | شنبه، 08 آبان 1400 - 09:46
روسای جمهوری فرانسه و آمریکا در بیانیه‌ای مشترک با تکیه بر اعاهای بی اساس خو علیه برنامه هسته‌ای کشورمان تاکید کردند که ایران نباید به سلاح اتم دست پیدا کند.
ايران،آمريكا،روساي،سلاح

روسای جمهوری فرانسه و آمریکا در بیانیه‌ای مشترک با تکیه بر اعاهای بی اساس خو علیه برنامه هسته‌ای کشورمان تاکید کردند که ایران نباید به سلاح اتم دست پیدا کند.
به گزارش ایسنا، امانوئل مکرون و جو بایدن روسای جمهور فرانسه و آمریکا پس از دیدار خود در رم بیانیه‌ای مشترک منتشر و در بخشی از آن به ایران نیز اشاره کردند.
در این بیانیه که از سوی کاخ الیزه متن آن منتشر شده، آمده است که روسای جمهور فرانسه و آمریکا در دیدار روز جمعه خود بر لزوم اطمینان یافتن از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته ای تاکید کردند.
به گزارش ایسنا، این ادعا در حالی به طور مکرر از سوی غرب و آمریکا مطرح می شود که مقامات جمهوری اسلامی ایران همواره بر ماهیت کاملا صلح آمیز برنامه ای کشورمان تاکید می کنند و یادآور می شوند که سلاح هسته ای هیچ جایی در دکترین دفاعی ایران ندارد.
انتهای پیام