خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز بازسازی اولین واحد مسکونی در مناطق زلزله‌زده اندیکا، از فردا

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 07 آبان 1400 - 20:41
مدیرکل بنیاد مسکن خوزستان گفت: عملیات بازسازی اولین واحد مسکونی در مناطق زلزله‌زده اندیکا از فردا آغاز خواهد شد.
مناطق،انديكا،عمليات،خوزستان

ایسنا/خوزستان مدیرکل بنیاد مسکن خوزستان گفت: عملیات بازسازی اولین واحد مسکونی در مناطق زلزله‌زده اندیکا از فردا آغاز خواهد شد.
حسین جنتی در جلسه قرارگاه بازسازی مناطق زلزله‌زده اندیکا که امروز (۷ آبان‌ماه) با حضور وزیر کشور در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: عملیات آواربرداری در مناطق زلزله‌زده اندیکا توسط ماشین‌آلات ما در حال انجام است و هرچه سریع‌تر تکمیل خواهد شد.
عملیات اجرایی نیز از فردا شروع خواهد شد.
به گزارش ایسنا، وی افزود: عملیات بازسازی اولین واحد مسکونی در مناطق زلزله‌زده اندیکا از فردا آغاز خواهد شد.
مدیرکل بنیاد مسکن خوزستان گفت: با توجه به صعب العبور بودن منطقه، مشکلاتی در عبور و مرور به روستاها وجود دارد.
برآوردی انجام شده و اگر اعتبار تامین شود، به این مناطق دسترسی پیدا خواهیم کرد.
وی افزود: در خصوص روستاها نیز ارزیابی انجام شده و پرونده تشکیل شده است.
از اهالی نیز رضایت‌نامه گرفته می‌شود.
جنتی گفت: هماهنگی با استان‌های همجوار برای گرفتن ماشین‌آلات انجام شده است و حداکثر تا یک ماه، ساختمان‌هایی با سازه‌هایی که طراحی شده‌اند را آماده می‌کنیم.
انتهای پیام