خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موضع دولت لبنان برای بازی با تیم ملی ایران/ نامه AFC ارسال شد

مهر | ورزشی | جمعه، 07 آبان 1400 - 17:00
دولت لبنان موافقت خود را برای حضور هواداران در بازی تیم ملی فوتبال این کشور مقابل ایران ارائه کرد و نامه‌ای در این ارتباط به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال شده است.
لبنان،حضور،ايران،ورزشگاه،فوتبال،AFC،كوره،هواداران

به گزارش خبرنگار مهر، تیم‌های ملی فوتبال ایران و لبنان روز ۲۰ آبان در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر در ورزشگاه صیدا لبنان به مصاف هم خواهند رفت.
فدراسیون فوتبال لبنان از هفته‌ها پیش در تلاش برای برگزاری این مسابقه با حضور تماشاگران بوده است تا شرایط را برای تیم ایران سخت‌تر کند.
سایت عربی زبان «کوره» در این خصوص اعلام کرد که دولت لبنان موضع خود را در خصوص حضور هواداران در دیدار تیم ملی این کشور مقابل ایران را مشخص کرد.
دولت لبنان به نمایندگی از «نجیب میقاتی» نخست وزیر و «جورج کالاس» وزیر ورزش و جوانان، از طریق فدراسیون فوتبال لبنان به AFC نامه نوشتند و موافقت رسمی خود را برای حضور هواداران در ورزشگاه اعلام کردند.
سایت کوره نوشت: «کنفدراسیون فوتبال آسیا پس از اتفاقات امنیتی در لبنان، خواستار تدابیر شدید امنیتی در دیدار لبنان و ایران شده بود.
منابع کوره تایید کردند که نامه فدراسیون لبنان به AFC رسیده است و در آن مجوز حضور ۶۰ درصد از ظرفیت ورزشگاه قید شده است.
انتظار می‌رود که AFC با توجه به تضمین‌های ارائه شده توسط دولت لبنان در مورد تامین امنیت بازی، به درخواست حضور هواداران در ورزشگاه پاسخ مثبت دهد.»
به گزارش خبرنگار مهر، در گروه A مرحله نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر در قاره آسیا، تیم ایران با ۱۰ امتیاز در رده نخست قرار دارد و کره جنوبی با ۷ و لبنان با ۵ امتیاز دوم و سوم هستند.