خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گزارش رسانه عربی از ناکامی لبنان مقابل ایران 10 نفره+عکس

فارس | ورزشی | جمعه، 07 آبان 1400 - 10:53
یک رسانه لبنانی به عملکرد ناامید کننده تیم ملی امید این کشور مقابل ایران پرداخت.
ملي،تيم،لبنان،اميد،ايران،اميدهاي

یک رسانه لبنانی به عملکرد ناامید کننده تیم ملی امید این کشور مقابل ایران پرداخت.
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم ملی امید کشورمان روز گذشته در دومین بازی خود در رقابت های مقدماتی جام ملت های آسیا مقابل لبنان با نتیجه 2 بر صفر به پیروزی رسید.
در همین رابطه نشریه «النهار» لبنان در گزارشی به ناکامی بزرگ امیدهای این کشور پرداخت و نوشت: تیم ملی امید برای دومین نتوانست امتیازی کسب کند و در مقابل ایران 10 نفره ناکام ماند تا از رقابت ها خداحافظی زودهنگامی داشته باشد.
تیم ملی ایران از دقیقه 46 با اخراج خدابنده‌لو 10 نفره شده ولی امیدهای لبنان باز هم نتوانستند از برتری عددی استفاده کنند و حتی ایرانی ها در دقایق پایانی یک پنالتی نیز از دست دادند.
این عملکرد ناامیدکننده از تیم ملی امید باعث شده تا بدون امتیاز در قعر جدول بمانند و تاجیکستان و ایران به ترتیب در رده اول و دوم جدول با 6 امتیاز قرار گرفتند و لبنان حذف شدنش مسجل شد.
انتهای پیام/