خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگاه‌های اجرایی اردبیل مطالبات شهرداری‌ها را پرداخت کنند

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 03 اردیبهشت 1398 - 15:38
مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری اردبیل با اشاره به مطالبات شهرداری‌ها از دستگاه‌های استان و برخی بدهی‌های شهرداری‌ها به دستگاه‌های خدمت‌رسان گفت: باید دستگاه‌های اجرایی نسبت به پرداخت به موقع مطالبات شهرداری‌های استان اقدام کنند.
مشكلات،جي،اجرايي،استان،استانداردسازي،يگانه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشکین‌شهر، مسعود امامی یگانه ظهر امروز در جلسه بررسی و رفع مشکلات شهرداری مشکین‌شهر اظهار داشت: انتظار می‌رود دستگاه‌های اجرایی، شهرداری‌ها را در خدمت‌رسانی مطلوب به شهروندان یاری و حمایت کنند تا شاهد رضایتمندی شهروندان در شهرهای مختلف باشیم.
وی افزود: خدمات شهرداری‌ها ویترین خدمت‌رسانی به مردم است و حجم عظیم کار و مطالبات و مشکلات مالی، ضرورت همکاری و یاری بیش از پیش شهرداری‌های استان توسط دستگاه‌های اجرایی را می‌طلبد.
امامی یگانه با تاکید بر استانداردسازی دستگاه‌های شهر بازی و جایگاه‌های سی‌.ان‌.جی شهرداری‌ها گفت: شهرداری‌ها ظرف یک ماه آینده علاوه بر استانداردسازی جایگاه‌های سی‌.ان‌.جی فاقد تاییده استاندارد، نسبت به تعیین تکلیف بدهی خود به شرکت گاز استان اقدام کنند تا در آستانه عید سعید فطر شاهد تعطیلی هیچ یک از جایگاه‌های سوخت و سی‌.ان‌.جی در استان نباشیم.
مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری اردبیل با اشاره به مشکلات شهرداری مشکین‌شهر و ارائه راهکارهای لازم برای رفع آن بیان کرد: انتظار می‌رود در راستای حل این مشکلات مدیران و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی در سطح شهرستان همکاری و مشارکت لازم را داشته باشند.
انتهای پیام/ ع