خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

الماس سیاه در رادار استقلال نیست

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | سه شنبه، 03 اردیبهشت 1398 - 15:35
استقلالی‌ها به دنبال جذب دوباره الماس سیاه سابق تیمشان نیستند.
استقلال،تيام،آبي،بازگشت،استقلالي،الهلال

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، مامه تیام ستاره سابق تیم فوتبال استقلال تهران در ارتباطی تصویری پیش از دیدار آبی پوشان برابر الهلال عربستان در چارچوب رقابت های لیگ قهرمانان آسیا برای استقلالی ها آرزوی موفقیت کرد تا بدین ترتیب بحث بازگشت دوباره او به تیم شفر مطرح شود.
با این وجود با پیگیری های صورت گرفته، مدیران باشگاه به دنبال بازگشت تیام نیستند و استقلالی ها در این پست بازیکنان خارجی دیگر را در اختیار دارند و از طرفی آبی ها با توجه به بالا رفتن قیمت ارز توان جذب دوباره تیام را ندارند.
بدین ترتیب جذب دوباره الماس سیاه در دستور کار مدیران آبی پوش قرار ندارد و تمامی بحث های مطرح شده درباره بازگشت دوباره تیام به استقلال کذب است.
بیشتر بخوانید:
چالش جالب مجیدی با ۲ بازیکن استقلال + عکس
وریا غفوری زیر نظر پزشک استقلال
آخرین تمرین استقلال پیش از دیدار مقابل الهلال برگزار شد
انتهای پیام/
حضور تیام در استقلال منتفی شد