خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فواید و مضرات مصرف آجیل برای بدن

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | پنجشنبه، 06 آبان 1400 - 23:41
آجیل فواید بسیاری دارد، اما اگر در مصرف آن زیاده روی شود باعث آسیب‌های جدی به بدن خواهد شد.
آجيل،مفيد،حاوي،متخصص،تغذيه،طبيعت

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک لئونوف، متخصص تغذیه روس گفت: با وجود اینکه آجیل حاوی بسیاری از عناصر ماکرو و میکرو مفید، فیبر و پروتئین است، همچنین حاوی موادی است که آنزیم‌ها را سرکوب می‌کند.
از سوی دیگر تمام مواد مفید موجود در آجیل در حالت غیرفعال بوده و با نگهدارنده‌های طبیعی محدود شده و هیچ فایده‌ای برای بدن ندارند.
اما آب، نگهدارنده‌های طبیعی را همانطوری که در طبیعت در نظر گرفته خنثی می‌کند و به این دلیل آجیل‌ها اگر شش تا هشت ساعت در آب خیسانده شوند برای مصرف مفید هستند.
این متخصص تغذیه در پایان گفت: این تنها راه برای به دست آوردن تمام قدرت طبیعت است که در آجیل وجود دارد.
آجیل به مخلوطی از خشکبار گفته می‌شود که بنا بر سلایق و مدل‌های گوناگون، ترکیبات آن فرق می‌کند.
آجیل از دیرباز به یکی از نماد‌های فرهنگ ایرانی بدل گشته‌است به صورتی که برخی از مراسم سنتی ایرانیان (مانند نوروز و یلدا) تنها با حضور آجیل مفهوم خود را پیدا می‌کنند.
انتهای پیام/