خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظرفیت‌های بالقوه بروجرد باید شناسایی شود

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 06 آبان 1400 - 16:54
نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی گفت: ظرفیت‌های بالقوه این شهرستان باید شناسایی و برای رشد و توسعه آن‌ها اقدام شود.
استان،بروجرد،لرستان،سفر،اشترينان،استاندار

ایسنا/لرستان نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی گفت: ظرفیت‌های بالقوه این شهرستان باید شناسایی و برای رشد و توسعه آن‌ها اقدام شود.
فاطمه مقصودی در حاشیه سفر استاندار لرستان به بروجرد اظهار کرد: سفر شهرستانی استاندار می‌تواند ضمن شناسایی ظرفیت‌های شهرستانی، در تصمیم‌گیرهای آتی برای رفع مشکلات تأثیرگذار باشد.
وی تصریح کرد: در این سفر یک‌روزه، استاندار لرستان علاوه بر بازدید از ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی در لرستان، از طرح‌های سامان کاشی، عظیم خودرو و چهاربانده بروجرد _ اشترینان نیز بازدید کرد.
نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس خاطرنشان کرد: برخی از این طرح‌ها با مشکلات حقوقی، اعتباری و یا سرمایه‌ در گردش مواجه هستند که با تصمیم‌گیری ‌کلان در مرکز استان می‌توان زمینه رشد و توسعه و اشتغال‌زایی مجدد این طرح‌ها را فراهم کرد.
مقصودی اضافه کرد: سفر استاندار لرستان به شهرستان‌ها نیز می‌تواند در شناسایی ظرفیت‌های استان و معرفی آن‌ها برای سفر رئیس‌جمهور در آینده نزدیک تأثیرگذار باشد.
وی بیان کرد: امیدواریم تا تیم جدید مدیریتی استان بتواند با شناسایی به‌موقع ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان، زمینه رشد و اشتغال‌زایی را فراهم آورد.
نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس ادامه داد: واحدهای صنعتی ظرفیت‌های تولیدی در شهرستان و لرستان است که می‌تواند پاسخگوی جوانان بیکار باشد.
مقصودی اظهار کرد: واحدهای صنعتی می‌تواند پاسخگویی رفع مشکلات اقتصادی در استان باشد که در این راستا مدیران باید توجه ویژه به آن‌ها داشته باشند.
وی تصریح کرد: امیدواریم با نگاه جدید تحول عظیم اقتصادی و خوبی در شهرستان و استان اتفاق بیفتد.
انتهای پیام