خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح جدید شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی یک جنایت جنگی محسوب می شود

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 06 آبان 1400 - 12:06
سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی «حماس» از طرح جدید شهرک سازی رژیم صهیوینستی در کرانه باختری به عنوان جنایت جنگی یاد کرد.
رژيم،صهيونيستي،مقاومت،قاسم،باختري،كرانه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، «حازم قاسم» سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی حماس به طرح جدید رژیم صهیونیستی برای شهرک سازی در کرانه باختری واکنش نشان داد.
بر اساس این گزارش، سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی حماس گفت: موافقت رژیم صهیونیستی با ساخت بیش از ۳ هزار واحد مسکونی جدید برای صهیونیست‌ها در کرانه باختری، جنایت جنگی علیه موجودیت فلسطینیان از طریق مصادره اراضی آنها و کوچاندن ساکنان اصلی این سرزمین است.
حازم قاسم تصریح کرد که این یک جنایت جنگی به تمام معنا است و ثابت می‌کند که توسعه شهرک‌سازی، سیاست ثابت تمامی کابینه های رژیم صهیونیستی است.
قاسم تاکید کرد که تصمیم رژیم صهیونیستی برای توسعه شهرک‌سازی، بار دیگر بی‌اعتنایی این رژیم به حقوق ملت فلسطین در سرزمین خود که تمامی قوانین و قطعنامه‌های بین‌المللی متضمن آن هستند را نشان داد.
وی اظهار داشت که توسعه شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری مستلزم تشدید تمامی شیوه‌های مقاومت است و تشکیلات خودگردان نیز باید فورا به همکاری امنیتی با این رژیم پایان داده و دستان مقاومت را برای مقابله با اشغالگران باز بگذارد.