خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انعقاد تفاهم نامه ۴۰۰ میلیارد تومانی بین آبفای همدان و بانک رفاه

ایسنا | سیاسی، استان‌ها | پنجشنبه، 06 آبان 1400 - 10:12
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورا اسلامی از انعقاد تفاهم‌نامه ۴۰۰ میلیارد تومانی بین آبفا استان همدان و بانک رفاه برای تکمیل فاضلاب همدان و ملایر خبر داد.
همدان،شهرستان،استان،ملاير،سرشماري،اساس،بودجه،نفر،توماني

ایسنا/همدان رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورا اسلامی از انعقاد تفاهم‌نامه ۴۰۰ میلیارد تومانی بین آبفا استان همدان و بانک رفاه برای تکمیل فاضلاب همدان و ملایر خبر داد.
به گزارش ایسنا، حمیدرضا حاجی‌بابایی پنج‌شنبه ۶ آبان‌ماه در جلسه شورای اداری استان همدان، اظهار کرد: با تمام توان از استاندار جدید همدان، حمایت می‌کنیم و کمک می‌کنیم تا کارها پیش برود چون آقای قاسمی، نماد دولت است و همه اقدامات بر اساس تفکر انقلابی‌گری است.
حاجی‌بابایی تصریح کرد: امروز، آبفای استان همدان و بانک رفاه یک قرارداد ۴۰۰ میلیارد تومانی برای تکمیل فاضلاب همدان و ملایر، منعقد کردند که ۳۰۰ میلیارد تومان برای شهرستان همدان و ۱۰۰ میلیارد تومان برای شهرستان ملایر خواهد بود.
وی ادامه داد: این اقدام باعث می‌شود تا ۵۰۰ لیتر در ثانیه، تصفیه خانه را آبدارتر کند و چندکارخانه دیگر به واسطه آن فعالیت‌، می‌کنند تا در اوایل سال آینده، مشکل آب و سپس کشاورزی همدان، حل شود.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورا اسلامی با بیان اینکه هر مدیری هرچقدر پول بخواهد، موجود است، مطرح کرد: مدیران با تمام قدرت کار خود را انجام دهند و یک مدیریت منسجم استانی، پرقدرت و پرتوان جلو برود.
حاجی‌بابایی با اشاره به سرشماری نفوس و مسکن، توضیح داد: سرشماری در سال ۹۵ انجام شد و در استان ما ۱۳۰ هزار نفر، نادیده گرفته شدند، ما این مشکل را پیگیری کردیم اما نشد جابه‌جا کرد و در حال حاضر شهرستان همدان به عنوان تنها شهرستان کشور به عنوان پایلوت سرشماری سال ۱۴۰۰ انتخاب شده‌است.
وی ادامه داد: ما نمی‌دانیم در همدان چند نفر زندگی می‌کنند بنابراین هرچه توان داریم باید به کار بگیریم یک نفر باقی نماند چون بودجه بر اساس جمعیت نوشته می‌شود و شهرداری بر اساس جمعیت مالیات بر ارزش افزوده می‌گیرد.
انتهای پیام