خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رایزنی سئول – واشنگتن درباره خلع سلاح و عدم اشاعه تسلیحات هسته‌ای

ایسنا | بین‌الملل | پنجشنبه، 06 آبان 1400 - 10:12
وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد، ایالات متحده و کره‌جنوبی در خصوص خلع سلاح و عدم اشاعه رایزنی‌هایی انجام دادند.
آمريكا،امور،خارجه،ساليوان،بازگرداندن،ميز

وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد، ایالات متحده و کره‌جنوبی در خصوص خلع سلاح و عدم اشاعه رایزنی‌هایی انجام دادند.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیه‌ای گفت: بونی جنکینز، معاون وزیر خارجه آمریکا در امور کنترل تسلیحات و امنیت بین‌المللی و هام سانگ-ووک، معاون وزیر خارجه جمهوری کره در امور امور چندجانبه و جهانی در تاریخ ۲۶ اکتبر رایزنی‌هایی را در واشنگتن دی.سی انجام دادند.
پیشتر جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا گفت که آمریکا و کره‌جنوبی درخصوص نیاز به تعامل دیپلماتیک با کره‌شمالی همسو هستند؛ اما تدابیر در مورد اینکه چه زمانی و چه اقداماتی باید برای بازگرداندن کره‌شمالی به میز مذاکره انجام شود، احتمالا متفاوت است.
اظهارات سالیوان در بحبوحه تلاش کره‌جنوبی برای اعلام پایان جنگ دو کره بیان می‌شود که می‌تواند همچون کاتالیزوری برای از سر گرفتن گفت‌وگو با کره‌شمالی عمل کند.
صحبت‌های سالیوان همچنین پس از دیدار سونگ کیم، نماینده ویژه آمریکا در امور کره‌شمالی و نو کیو-دوک، همتای او از کره‌جنوبی بیان شد.
در جریان این دیدار نماینده آمریکا گفته بود که این کشورها به بحث درخصوص راه‌های بازگرداندن کره‌شمالی به میز مذاکره و اعلامیه پایان جنگ که پیشتر توسط سئول پیشنهاد شده بود، ادامه خواهند داد.
انتهای پیام