خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری ۵۰ محفل انس با قرآن کریم در بقاع متبرکه و مساجد شاخص

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 03 اردیبهشت 1398 - 14:51
کرمانشاه_ مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه گفت: در ماه مبارک رمضان ۵۰ محفل انس با قرآن کریم در بقاع متبرکه و مساجد شاخص استان برگزار می شود.
قرآن،برگزار،كريم،كرمانشاه،جلسات،استان،انس،سوره

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه، حجت الاسلام آیت عباسیان در جلسه شورای قرآن استان با موضوع برنامه ریزی برنامه‌های ماه مبارک رمضان اظهار داشت: به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان ۵۰ محفل انس با قرآن و ۱۵ مراسم جز خوانی قرآن کریم در جوار بقاع متبرکه و مساجد شاخص استان در قالب طرح ضیافت الهی برگزار خواهد شد.
وی افزود: در سال گذشته بیش از ۲۵۰ محفل انس با قرآن کریم در سطح استان برگزار کردیم که تلاش داریم در سال جاری هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی جلسات قرآنی را برگزار کنیم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه بیان داشت: فعالیت‌ها و جلسات تفسیر قرآن طی سال‌های گذشته با هماهنگی ائمه جمعه شهرستان‌ها برگزار شده و تا کنون کلاس تفسیر ۷ سوره از سور قرآن کریم به نحو مطلوب برگزار شده و الحمدالله مورد توجه مردم نیز قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه امسال سوره اسرا محور ماه مبارک رمضان در نظر گرفته شده گفت: امیدواریم جلسات تفسیر این سوره از قرآن کریم با حضور گسترده مردم و اصحاب قرآن برگزار شود.
حجت الاسلام عباسیان ادامه داد: کل موقوفات قرآنی در کل کشور به اندازه کرمانشاه نیست و این نشان دهنده پیشینه قرآنی کرمانشاه است و در حال حاضر باید در راستای توسعه و ترویج قرآن از این ظرفیت استفاده کنیم.
وی در ادامه با تاکید بر پوشش جلسات و محافل انس با قرآن کریم در صدا و سیما مرکز کرمانشاه گفت: نیاز است جلسات و محافل انس با قرآن کریم که با حضور باشکوه و گسترده مردم برگزار می‌شود بازتاب خبری و تبلیغی خوبی از سوی صدا و سیما داشته باشد.