خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای طرح مسکن جوانان در ۲۰۰ روستای گلستان

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 06 آبان 1400 - 08:06
گرگان- مدیرکل بنیاد مسکن گلستان گفت: طرح مسکن جوانان در ۲۰۰ روستای اولویت دار گلستان برای بیش از ۶ هزار متقاضی واجد شرایط در حال اجرا است.
گلستان،طرح،هادي،روستاي،حسيني،مسكن

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمحمد حسینی شامگاه چهارشنبه در گفتگوی ویژه خبری سیمای گلستان اظهارکرد: اجرای طرح هادی روستایی در سطح کشور و گلستان از سال ۸۴ شروع شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گلستان با بیان این که همه روستاهای گلستان طرح هادی مصوب دارند، افزود: با توجه به محدودیت‌های اعتباری این طرح در ۶۷۲ روستای استان شروع شده و در بیش از ۴۰۰ روستا تاکنون بازنگری شده است.
وی بیان کرد: بازنگری طرح هادی در ۱۵۰ روستای استان در سال جاری هدفگذاری شده که در صورت تامین اعتبارات گام بزرگی در این بخش برداشته خواهد شد.
حسینی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: حدود ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در روستاها و شهرهای کم جمعیت استان نیازمند مقاوم سازی هستند که به این واحدها، تسهیلات کم بهره ۱۰۰ میلیون تومانی پرداخت می شود.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گلستان گفت: امیدواریم تا سال ۱۴۱۰ هیچ واحد روستایی و شهری کم جمعیت غیرمقاوم نداشته باشیم.
وی در خصوص طرح مسکن جوانان هم توضیح داد: این طرح در ۲۰۰ روستای اولویت دار گلستان برای بیش از ۶ هزار متقاضی واجد شرایط در حال اجرا است.
طبق گفته حسینی در مرحله نخست، سه هزار ۷۰۰ واحد، در کمتر از یک سال آینده ساخته و تحویل داده خواهد شد.