خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 17 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعقیب بمب افکن های روسی توسط جنگنده های نروژ بر فراز قطب شمال

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 05 آبان 1400 - 21:47
وزارت دفاع روسیه از تعقیب دو بمب افکن روسی TU-۱۶۰ بر فراز آب‌های دریاهای نروژ و بارنتس توسط جت‌های جنگنده نروژ خبر داد.
روسيه،نروژ،دفاع،وزارت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، وزارت دفاع روسیه از تعقیب دو بمب افکن روسی TU-۱۶۰ بر فراز آب‌های دریاهای نروژ و بارنتس توسط جت‌های جنگنده نروژ خبر داد.
بر اساس این گزارش، وزارت دفاع روسیه همچنین تأیید کرده که بمب افکن‌های روسی در حال انجام یک گشت زنی هشت ساعته بر فراز آب‌های قطب شمال بوده‌اند.
در همین حال، خبرگزاری اینترفکس روسیه نیز با انتشار گزارشی جداگانه به نقل از مقامات وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: در مراحل خاصی از مسیر (گشت زنی در آب‌های قطب شمال)، ناوهای موشکی راهبردی روسیه توسط جت‌های جنگنده F-۱۶ نیروی هوایی نروژ دنبال شدند.‌
هنوز جزئیات بیشتری در خصوص این عملیات تعقیب و گریز اعلام نشده است.