خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفر مقامات سئول به آمریکا با امید معافیت از تحریم‎ نفتی ایران

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 03 اردیبهشت 1398 - 14:31
کره جنوبی قرار است طی هفته جاری میلادی، به امید رهایی از دامی که آمریکا برای خریداران نفت ایران پهن کرده است؛ هیأتی رسمی به واشنگتن اعزام کند.
جنوبي،كره،معافيت،آمريكا،ميلادي،خارجه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یونهاپ نیوز، هیأتی رسمی از کره جنوبی طی هفته جاری عازم واشنگتن خواهد شد تا پیرامون اقدام اخیر آمریکا مبنی بر لغو معافیت از تحریم‎های نفتی علیه ایران، رایزنی‎هایی داشته باشد.
قرار است این هیأت به ریاست «یون کانگ هیون» معاون وزیر خارجه کره جنوبی در امور اقتصادی، با همتایان آمریکایی خود دیدار کند.
یک مقام وزارت خارجه کره جنوبی در این باره گفت: هدف ما مشاوره گرفتن است.
این همان کاری است که سعی به انجام آن داریم.
این در حالی است که دولت کره جنوبی در بیانیه‎ای که روز گذشته در واکنش به تصمیم ضد ایرانی آمریکا ایراد کرد؛ گفت: تا فرا رسیدن ضرب‎الاجل ماه میلادی می تلاش خواهیم کرد تا معافیت خود از تحریم‌ها را تمدید کنیم.
گفتنی است روز گذشته آمریکا اعلام کرد از تاریخ ۲ ماه میلادی می (۱۲ اردیبهشت)، برای هیچ کشور وارد کننده نفت از ایران، معافیت قائل نخواهد شد.