خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولین ربات متفکر دنیا ساخته شد

فارس | برگزیده، دانش و فناوری | چهارشنبه، 05 آبان 1400 - 15:35
محققان در مطالعه اخیرشان موفق به توسعه نخستین ربات متفکر دنیا شده‌اند.
ربات،مخزن،فيزيكي،محققان،بزند

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از ایندیپندنت، محققان دانشگاه توکیو ژاپن در مطالعه اخیرشان موفق به توسعه نخستین ربات متفکر دنیا شده‌اند که می‌تواند دیوارها و موانع را دور بزند.
این ربات مجهز به نورون‌هایی مانند مغز است؛ محققان به منظور آنکه به ربات آموزش دهند همانند انسان‌ها فکر کند، این کار را انجام داده‌اند.
به گفته محققان، تکنیکی به نام «محاسبات مخزن فیزیکی» به آن امکان می‌دهد امواج مغزی را درک کند و موانع را دور بزند.
هیروکازو تاکاهاشی یکی از نویسندگان این مقاله گفت: «این سلول‌های عصبی یا نورون‌ها از سلول‌های زنده رشد کرده‌اند.
آنها به عنوان مخزن فیزیکی کامپیوتر برای ساخت سیگنال‌های منسجم عمل کردند.
هنگامی که این نورون‌های مصنوعی به صورت الکتریکی تحریک شدند، دستگاه با موفقیت به هدف خود رسید و حرکت کرد.
نویسنده این مقاله می‌گوید: «کار ما اثبات این مفهوم بود که بافت مغز می‌تواند به عنوان یک مخزن فیزیکی استفاده شود».
انتهای پیام/