پرداخت ۲۵۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزا توسط ستاد اجرایی در لرستان/ شرایط دریافت تسهیلات اعلام شد
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در لرستان از پرداخت بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان تسهیلات سرمایهگذاری به واحدهای اشتغالزای استان خبر داد و شرایط دریافت این نوع تسهیلات را اعلام کرد.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در لرستان از پرداخت بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان تسهیلات سرمایهگذاری به واحدهای اشتغالزای استان خبر داد و شرایط دریافت این نوع تسهیلات را اعلام کرد.
حامد ویسکرمی در گفتوگو با خبرنگار فارس از خرمآباد به اقدامات بنیاد برکت در حوزه اشتغال اشاره کرد و گفت: در این بخش ابتدا در بنگاههای اشتغالمحور و بعد در بنگاههای کارگاهی فعال بودیم و تا به امروز نیز اولویت اول ما تولید است.
وی با بیان اینکه در حوزه تولید در بخشهای خدمات، صنعت و کشاورزی ورود کردهایم، افزود: چنانچه واحدهای تولیدی در هر نقطهای از استان نیاز به حمایت داشته و شرایط آنها فراهم باشد مورد توجه قرار خواهند گرفت.
ویسکرمی ادامه داد: در همین راستا ظرف یک سال گذشته بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان تسهیلات سرمایهگذاری به واحدهای اشتغالزا پرداخت شده است و طبق اعلام مسوولین ستاد، لرستان رتبه اول کسب حمایتهای تسهیلات اشتغالزایی در بخش کارگاههای بنگاهی در سطح کشور را به خود اختصاص داده است.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در لرستان بیان کرد: در بخش اشتغال بنگاهمحور اولویت اصلی ما بر تامین سرمایه در گردش واحدهای فعال است؛ یعنی واحدهایی که فعالیت دارند اما به لحاظ تامین سرمایه در گردش دارای مشکلاتی هستند و چرخه تولیدشان نمیچرخد را درنظر میگیریم.
وی با بیان اینکه در وهله بعدی طرحهای توسعهای مدنظر ماست و واحدهایی که مشغول به کار هستند و خط اول و دوم آنها فعالیت میکند و میخواهند ظرفیت تولید را افزایش دهند مورد حمایت قرار میگیرند، ادامه داد: اولویت سوم ما مربوط به طرحهای تکمیلی است.
ویسکرمی تصریح کرد: طرحی ایجاد و پیشرفت فیزیکی بالایی دارد اما به لحاظ عدم نقدینگی، کارفرما امکان بهرهبرداری از آن را ندارد؛ اینها ظرفیتهای تعطیل شده بر زمین مانده هستند که در کشور باید کمک و به چرخه تولید وارد شوند بنابراین اولویت دیگر ما حمایت از طرحهای تکمیلی خواهد بود.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در لرستان با اشاره به اینکه حمایت بعدی ما مربوط به طرحهای ایجادی است که ازنظر اقتصادی توجیه دارند، اضافه کرد: در این بخش نیز حمایتها به شکل تسهیلات بانکی و مشارکت در سهام انجام خواهند گرفت.
سود تسهیلات چقدر است؟
وی با یادآوری اینکه بخش اول شامل تسهیلات تا ۵۰۰ میلیون تومان و نرخ سود ۱۴ درصد است، افزود: همچنین تا سقف یک میلیارد تومان و بالاتر از این مقدار که طرحهای نوع دوم و سوم هستند با نرخ سود بانکی روز تقسیط میشوند که فعلا ۱۸ درصد است.
ویسکرمی یادآور شد: این طرحها بسته به نوع و شرایطشان از ۱ تا ۲ سال هم تنفس دارند و در تمام استان به شرط داشتن توجیه اقتصادی و در اولویتهای بنیاد بگنجند؛ قابلیت توجه دارند.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در لرستان به بحث مشارکت در سهام نیز اشاره کرد و گفت: طرحهایی که نیاز به نقدینگی بالاتر از ۱۰ میلیارد تومان دارند در این بخش قرار میگیرند و ستاد تا سقف ۴۹ درصد امکان مشارکت دارد بنابراین مبلغ مذکور به واحد تزریق میشود.
نحوه مشارکت ستاد اجرایی در طرحهای بزرگ
وی اظهار کرد: ما در مدیریت واحد و انتصاب اعضای هیئت مدیره مشارکت کرده و در راهبری اقتصادی طرح نقش داریم، بعد از ۳ تا ۵ سال چنانچه کارفرما تمایل داشته باشد ستاد از این طرح خارج میشود و کل سرمایهگذاری و سهام به سرمایهگذار بخش خصوصی برمیگردد.
ویسکرمی افزود: سهام نیز در بازه زمانی ۳ تا ۵ سال به صورت اقساط بازپرداخت میشود و البته هیچگونه سودی به آن تعلق نمیگیرد بلکه به شکل قرضالحسنه است.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در لرستان با بیان اینکه تابحال طرحی در قالب مشارکت در سهام برای استان نبوده چراکه متقاضی وجود نداشته است، ادامه داد: ستاد در ه طرحی ورود نمیکند؛ در پروژهای سرمایهگذاری میکنیم که به مرحله تولید و موفقیت برسد و البته ضمن داشتن شرایط لازم، مربوط به بخش خصوصی باشد.
انتهای پیام/