خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سریلانکا: حملات یکشنبه انتقام حمله کرایست‌چرچ بود

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 03 اردیبهشت 1398 - 13:58
وزیر دفاع سریلانکا می‌گوید حملات روز یکشنبه در این کشور پاسخی انتقام‌جویانه به حمله علیه مسلمانان در کرایست چرچ نیوزیلند بوده است.
روز،كلمبو،يكشنبه،سريلانكا،حملات

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، «روان ویجه‌واردن» وزیر دفاع سریلانکا، امروز سه‌شنبه، خطاب به پارلمان این کشور گفت حملات روز یکشنبه علیه کلیساها و هتل‌های کلمبو، پاسخی انتقام‌جویانه به حملاتی است که روز ۲۴ اسفند علیه نمازگزاران مسلمان در شهر کرایست چرچ نیوزیلند صورت گرفت.
وی همچنین ضعف امنیتی را در پیشبرد این جنایت دخیل دانست.
به گفته ویجه‌واردن، ۲ گروه افراط گرا مسئول حملات روز یکشنبه کلمبو هستند که یکی از آنها «جماعت توحید» نام دارد و گروه دیگر به اختصار تحت عنوان « JMI» شناخته می‌شود.
گفتنی است روز یکشنبه همزمان با برگزاری عید پاک مسیحیان، به دنبال ۸ انفجار پی‌ در پی در کلمبو- پایتخت سریلانکا- ۳۱۰ نفر کشته و بیش از ۵۰۰ نفر مجروح شدند.