خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمدید مجوز برگزاری همایش‌های علمی به‌صورت مجازی تا پایان اسفند ماه

ایسنا | دانش و فناوری | چهارشنبه، 05 آبان 1400 - 11:12
وزیر علوم در نامه‌ای به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، انجمن‌های علمی و پارک‌های علم و فناوری، امکان برگزاری همایش‌های علمی به صورت مجازی را تا پایان اسفندماه سال جاری تمدید کرد.
برگزاري،علمي،آموزش،ابلاغيه،مؤسسات،همايش،علوم

وزیر علوم در نامه‌ای به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، انجمن‌های علمی و پارک‌های علم و فناوری، امکان برگزاری همایش‌های علمی به صورت مجازی را تا پایان اسفندماه سال جاری تمدید کرد.
به گزارش ایسنا،‌ در ابلاغیه دکتر زلفی گل، عنوان شده که «با توجه به اعلام و تاکید ستاد ملی مبارزه با کرونا در خصوص ادامه رعایت پروتکل‌های ابلاغی و جلوگیری از تشکیل اجتماعات گسترده در کلیه مجامع از جمله دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، امکان برگزاری همایش‌ها تا پایان اسفندماه سال ۱۴۰۰ تمدید می‌گردد».
طبق این ابلاغیه، نظارت و مسئولیت برگزاری و کیفیت این همایش‌ها به عهده رییس دانشگاه و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی، انجمن‌های علمی و پارک‌های علم و فناوری است.
همچنین عنوان شده که به دلیل تاخیر در برگزاری جلسات هیات امنای برخی از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، ثبت همایش‌های علمی بین‌المللی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، با مسئولیت رئیس دانشگاه یا مؤسسه حداکثر تا دو ماه پس از برگزاری همایش قابل تایید است و ثبت نهایی همایش پس ارائه مصوبه هیات امنا و دریافت مجموعه مقالات همایش انجام می‌شود.
بر اساس ابلاغیه پیشین که توسط دکتر غلامی، وزیر علوم سابق امضا شده بود، برگزاری همایش‌ها به صورت مجازی تا شهریور سال جاری امکان‌پذیر بود.
انتهای پیام