خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«طب اکبر» به موضوع جسم و نفس انسان می پردازد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 05 آبان 1400 - 10:52
شیراز – نماینده فارس در مجلس خبرگان رهبری گفت: طب به سه گروه طب اکبر، اوسط و اصغر، تقسیم می شود که جامع ترین آن طب اکبر است که موضوع جسم و نفس می پردازد.
طب،انسان،جسم،اوسط،سيره،نبوي

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله احمد بهشتی در پنجمین همایش بین المللی سیره نبوی (ص) گفت: در قرآن آمده است که بهترین ساختار ما آفرینش انسان و مقام انسان، احسن المخلوقین است.
او با اشاره به فرموده حضرت علی (ع) مبنی بر شناخت طب و درد اظهار کرد: انسان باید علاوه بر طب، درد خود را هم بشناسد تا بتواند آن را درمان کند.
نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری در ادامه با تقسیم بندی طب به سه قسمت طب اکبر، اوسط و اصغر افزود: طب اکبر یک طب جامع است که هم به نفس انسان توجه دارد و هم به جسم انسان؛ در این دیدگاه نباید بین نفس و جسم فاصله وجود داشته باشد.
آیت الله بهشتی رویکرد محوری طب اوسط را نیز توجه به روح عنوان کرد و گفت: طب اصغر نیز طب متداول امروزی است که تنها به جسم نگاه می‌شود.
پنجمین همایش بین المللی سیره نبوی (ص) در طب، چهارم آبان در مجتمع فرهنگی آموزشی ولایت و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز آغاز شده و تا ششم آبان به صورت مجازی، ادامه دارد.