خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روند نزولی همه‌گیری در استان کرمان متوقف شد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 04 آبان 1400 - 20:59
گروه استان‌ها- افزایش میزان بستری‌های کرونایی در برخی از شهرستان‌های استان سمنان و تغییر رنگ‌بندی کرونایی و توقف روند نزولی بیماری همه و همه زنگ هشداری است برای پیک ششم کرونا.
سمنان،رعايت،استان،زمينه،كرونا،بهداشتي،واكسيناسيون،پوشش،علوم

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان ، همه باید برای جلوگیری از وقوع پیک ششم هوشیار باشیم چرا که کمترین بی‌احتیاطی در زمینه رعایت پروتکل‌ها دوباره میزان بستری را صعودی می‌کند.
جانشین رئیس ستاد مقابله با کرونا در استان سمنان درباره وضعیت کنونی بیماری کرونا در این استان گفت: در حال حاضر وضعیت بسیار شکننده است و آن روند نزولی که در پایان پیک پنجم شاهد آن بودیم متوقف شده است و این می‌طلبد که همه دستگاه‌ها و همچنین مردم بیشتر در زمینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی اهتمام ورزند.
حبیب‌الله خجسته پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سمنان اظهار داشت: اگر پروتکل‌ها رعایت نشود و توقف روند نزولی ادامه یابد چه‌بسا خدای نکرده شاهد حضور افراد بیشتری در بیمارستان‌ها باشیم.
وی خاطرنشان کرد: یکی از نکاتی که در زمینه کاهش بیماری بسیار تأثیرگذار است واکسیناسیون است؛ اگر چه استان سمنان از نظر میزان واکسیناسیون از میانگین کشوری بالاتر است و بر اساس گزارش رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی 83 درصد افراد تحت پوشش دوز اول واکسن را دریافت کردند و حدود 46 درصد نیز دوز دوم را دریافت کردند اما برای رسیدن به آمار حداقلی 90 درصدی برای پوشش واکسیناسیون باز هم نیاز به اقدام و کار بیشتری هست.
جانشین رئیس ستاد مقابله با کرونا در استان سمنان تصریح کرد: از مردم می‌خواهیم در زمینه واکسیناسیون اهتمام جدی داشته باشند و همچنین پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.
میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان سمنان کاهش یافته است
خجسته پور اضافه کرد: تا یک ماه پیش استان سمنان در زمینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح کشور رتبه اول تا سوم را داشت اما در چند هفته اخیر رعایت پروتکل‌ها بسیار کاهش یافته است و از مردم می‌خواهم در این زمینه اهتمام لازم را داشته باشند.
وی همچنین از دانشگاه‌های علوم پزشکی و کمیته بازرسی خواست تا نظارت لازم را در زمینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی داشته باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان نیز درباره آخرین آمار مبتلایان گفت: 21 بیمار جدید مبتلا به کووید-19 در 24 ساعت گذشته در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه بستری شدند.
نوید دانائی افزود: بر این اساس از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا تا کنون 46 هزار و 307 مورد مثبت بیماری کرونا بر اساس معیارهای تشخیصی آزمایشگاهی PCR در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان شناسایی شده‌اند.
انتهای پیام/363/ی