خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری تظاهرات در خارطوم علیه فرماندهی ارتش سودان

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 04 آبان 1400 - 20:40
مردم سودان در اعتراض به اظهارات فرمانده ارتش سودان و رهبر کودتاچیان علیه دولت انتقالی، در مناطق مختلف خارطوم تظاهرات کردند.
سودان،ارتش،انتقالي،فرمانده

مردم سودان در اعتراض به اظهارات فرمانده ارتش سودان و رهبر کودتاچیان علیه دولت انتقالی، در مناطق مختلف خارطوم تظاهرات کردند.
به گزارش ایسنا، سودانی‌ها سه شنبه‌شب بار دیگر با حضور در خیابان‌های خارطوم، خشم خود را از اقدامات ارتش و بازداشت نخست‌وزیر و اعضای هیئت دولت انتقالی ابراز کردند.
به گزارش الجزیره، معترضان به کودتای به نظامی، با سر دادن شعارهایی اظهارات «عبدالفتاح البرهان» فرمانده ارتش که ریاست شورای حاکمیت انتقالی سودان را بر عهده دارد، محکوم کردند.
«عبدالفتاح البرهان» فرمانده ارتش سودان و رهبر کودتاچیان در این کشور روز سه شنبه در سخنانی، برخی از وزیران دولت برکنار شده «عبدالله حمدوک» را متهم کرد و گفت که آنها با سخنان خود در صدد ایجاد فتنه و جنگ داخلی بودند.
انتهای پیام