خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استقبال سئول از سفر «اون» به روسیه

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 03 اردیبهشت 1398 - 13:12
کره جنوبی از برنامه سفر رهبر کره شمالی به روسیه استقبال کرد.
كره،شمالي،رهبر،سفر،روسيه،اون،جنوبي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یونهاپ، یکی از مقامات ارشد دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی از استقبال سئول از سفر «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی، به روسیه خبر داد.
این مقام کره‌ای که یونهاپ اشاره‌ای به نام وی نکرده، اعلام داشت این سفر را برای کره جنوبی خوب ارزیابی می‌کنم چراکه بخشی از روند خلع سلاح هسته‌ای است و احتمالاً به نتایج خوبی منجر شود.
وی در ادامه گفت: «مون جائه این» رئیس جمهور کره جنوبی حامل پیامی از سوی دونالد ترامپ همتای آمریکایی خود برای رهبر کره شمالی است.
صبح امروز اسپوتنیک اعلام کرده بود که قطار حامل کیم جونگ اون رهبر کره شمالی فردا چهارشنبه به شهر ولادی‌وستوک در شرق روسیه می‌رسد.
این در حالی است که پیشتر رسانه رسمی کره شمالی نیز سفر اون به روسیه با هدف دیدار با ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری این کشور را تأیید کرده اما در توضیح زمان این رویداد به واژه «به زودی» اکتفا کرد.
این نخستین دیدار سران دو کشور محسوب می‌شود.
سفر رهبر کره شمالی به روسیه با توجه به ناکامی مذاکرات اخیر وی با دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا و بدبینی پیونگ یانگ به بهبود روند مذاکره با واشنگتن؛ در برهه‌ای حساس اتفاق می‌افتد.