خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفر خواهر رهبر کره شمالی به ولادی‌وستوک روسیه

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 03 اردیبهشت 1398 - 13:05
خواهر رهبر کره شمالی امروز (سه‌شنبه) در آستانه دیدار کیم جونگ اون و ولادیمیر پوتین وارد ولادی‌وستوک روسیه شد.
جونگ،كيم،اون،شمالي،كره

خواهر رهبر کره شمالی امروز (سه‌شنبه) در آستانه دیدار کیم جونگ اون و ولادیمیر پوتین وارد ولادی‌وستوک روسیه شد.
به‌ گزارش ‌ایسنا، ‌به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، اعلام کرد: نشست کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه پیش از پایان ماه آوریل (ماه جاری) برگزار می‌شود.
این دیدار به دنبال ناکامی نشست اون با دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در فوریه سال جاری میلادی در هانوی صورت می‌گیرد.
پیشتر یک منبع در خط راه‌آهن ولادی‌وستوک روسیه اعلام کرد ه بود که قطار کیم جونگ اون روز چهارشنبه وارد ولادی‌وستوک می‌شود.
یک منبع دیگر نیز اعلام کرد که صبح امروز کیم یو جونگ، خواهر کیم جونگ اون در پروازی از پیونگ یانگ وارد ولادی‌وستوک شده است.
او در آستانه دیدار دو جانبه رهبران روسیه و کره شمالی به این منطقه سفر کرده است.
کیم یو جونگ ۳۰ ساله رئیس اداره تبلیغات حزب حاکم بوده و برخی از رسانه‌ها از او به عنوان قدرتمندترین زن در کره شمالی نام می‌برند.
انتهای پیام