فوت ۳ بیمار کرونایی در لرستان/ ۱۶۷ مبتلای جدید شناسایی شد
خرمآباد- دبیر ستاد مبارزه با کرونای دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به فوت سه بیمار کرونایی، از شناسایی ۱۶۷ مبتلای جدید در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مریم کوشکی امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به شناسایی ۱۶۷ ابتلای جدید به کرونا در لرستان طی ۲۴ ساعت گذشته اظهار داشت: تا کنون ۱۹۰ هزار و ۴۲۱ نفر در استان به کرونا مبتلا شدهاند.
وی با اشاره به ۳ فوتی جدید بر اثر کرونا در استان عنوان کرد: تا کنون متأسفانه دو هزار و ۵۷۷ نفر به علت ابتلاء به کرونا در لرستان فوت کردهاند.
دبیر ستاد مبارزه با کرونای دانشگاه علوم پزشکی لرستان تعداد بستریهای مشکوک و قطعی کرونا در استان را ۴۲۰ نفر اعلام کرد.
کوشکی با بیان اینکه افزایش موارد بستری، احتمال شروع پیک ششم را نشان میدهد، یادآور شد: واکسیناسیون، رعایت پروتکلهای بهداشتی و دوری از تجمعات به صورت جدی باید در دستور کار قرار بگیرد.
بنا بر این گزارش، تعداد فوتیهای بر اثر کرونا در لرستان در روز گذشته ۳ نفر، مبتلایان جدید ۲۰۷ مورد و بستریها نیز ۴۴۰ نفر بوده است.