خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صدور قبض‌های میلیونی برای ۷هزار مشترک مازندرانی

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 04 آبان 1400 - 10:54
سرپرست شرکت توزیع برق مازندران با اشاره به وجود یک میلیون و ۵۰۰هزار مشترک در استان، گفت: حدود ۷هزار مشترک برق قبص بین یک تا دو میلیون تومان دریافت کردند.
برق،مشترك،مازندران،مصرف،قبض،سرپرست

ایسنا/مازندران سرپرست شرکت توزیع برق مازندران با اشاره به وجود یک میلیون و ۵۰۰هزار مشترک در استان، گفت: حدود ۷هزار مشترک برق قبص بین یک تا دو میلیون تومان دریافت کردند.
سیدکاظم حسینی‌کارنامی در ارتباط با گلایه برخی از روستاییان مازندران از قبض‌های بالای برق، اظهار کرد: امسال ۴۹ روز هوای خیلی گرم را شاهد بودیم که این مسئله استفاده از لوازم سرمایشی را بالا برد و همین مسئله موجب بالا رفتن هزینه برق شده است.
وی با بیان اینکه تداوم و شدت گرمای هوا امسال در مازندران مصرف را بالا برد، افزود: بسیاری از روستاهای استان نیز در محدوده شهرها واقع شده و به دلیل گرمای هوا مردم از لوازم سرمایشی استفاده می‌کنند.
سرپرست شرکت توزیع برق مازندران بیان کرد: برای مشترکان با مصرف معمولی، هزینه برق هفت درصد است اما برای مشترکانی که اصول مدیریت مصرف را رعایت نکردند بهای برق ۲۳ درصد اضافه شده است.
این مسئول با اشاره به وجود یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک در استان، اضافه کرد: بیش از ۸۷ درصد معادل یک‌میلیون و ۴۰۰ هزار مشترک قبض زیر ۵۰۰ هزار تومان دریافت کردند.
حسینی‌کارنامی در ادامه با بیان اینکه برای حدود ۱۰۰ هزار مشترک قبض بین ۵۰۰ تا یک‌میلیون صادر شد،گفت: حدود ۷ هزار مشترک نیز قبض بین یک تا دو میلیون تومان دریافت کردند.
سرپرست شرکت توزیع برق مازندران با اعلام اینکه درحال حاضر نگرانی برای مصرف برق نداریم، خاطرنشان کرد: پیک برق مربوط به ۲۰ مرداد ماه امسال بوده که پیک واقعی ۲هزار و ۴۰۰ مگاوات بار بوده است.
انتهای پیام