کسب و کارهای نوپای دانشجویی حمایت میشوند
دبیر مرکز نوآوری و شتابدهی سازمان جهاد دانشگاهی تهران از حمایتهای سازمان جهاد دانشگاهی تهران از کسب و کارهای نوپای دانشجویی و دانشگاهی خبر داد.

پرهیزکار:
به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، مرتضی پرهیزکار دبیر مرکز نوآوری و شتابدهی(منش) سازمان جهاد دانشگاهی تهران با بيان اينكه این حمایتها به کاهش ریسک، زمان و هزینه راهاندازی استارتآپها و کسب و کارهای نوپا کمک میکند، اظهار کرد: ایجاد و تقویت هسته های نوآوری و کارآفرینی و کمک به تجاریسازی دستاوردهای پژوهشی و فناوری در دانشگاه و جهاد دانشگاهی از اهداف اصلی راهاندازی اين مرکز در سازمان جهاد دانشگاهی تهران است.
او با بیان اینکه اغلب استارتآپها در بدو تأسیس به لحاظ منابع مالی و نیازهای تخصصی و فنی بسیار آسیبپذیر هستند، افزود: از اینرو ارائه خدمات آموزشی، مشاوره ای و منتورینگ، تأمین منابع مالی از طريق ارتباط با سرمایه گذاران و معرفی ايدههای خوب به صندوقهای سرمايه گذاری از مهم ترین خدمات این مرکز خواهند بود.
پرهیزکار با بيان اينكه اين مركز در سه حوزه تخصصی شامل آموزش و توسعه منابع انسانی، شیمی و مهندسی شیمی، مهندسی متالورژی و آلياژهای ويژه فلزی فعاليت خواهد كرد، افزود: فضای اختصاصيافته براي استقرار اين مركز به مساحت ۶۴۰ متر مربع در مجتمع آموزشي سازمان جهاد دانشگاهي تهران در بلوار كشاورز در حال آمادهسازي است.
این مرکز همچنین می¬تواند از سایر امکانات این مجتمع اعم از آمفیتئاتر، کلاسها و استودیوی تولید محتوا برای تحقق مأموریت ها و انجام فعالیت ها استفاده کند.
دبیر مرکز نوآوری و شتابدهی(منش) سازمان جهاد دانشگاهی تهران با بیان اینکه سازمان جهاد دانشگاهی تهران تعداد مناسبی آزمایشگاه، کارگاه و امکانات مورد نياز در بخشهای شیمی، مهندسی شیمی و مهندسي متالورژی در اختيار دارد، افزود: افراد و شركتهای مستقر در اين مركز می توانند از این امکانات برای تحقق مأموریتهای خود به خوبی استفاده کند.
وی تأمین منابع مالی برای تجهیز و فعالیت این مرکز را یکی از الزامات موفقیت مرکز برشمرد و از سازمان ها و کارآفرینان اجتماعی و شرکت ها برای سرمایه گذاری و کمک مالی به این مرکز نوپا دعوت کرد.
دبیر مرکز نوآوری و شتابدهی(منش) سازمان جهاد دانشگاهی تهران با بیان اینکه هماکنون چندین پروژه اجرایی و فعالیت تخصصی برای تقویت اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی، حمایت از ایده ها، محصولات و هسته¬های نوآوری و فناوری، طراحی شده است، گفت: با برخی نهادها و سازمانها نظیر دانشکدههای دانشگاه تهران در حال مذاکره و رایزنی برای تبادل تفاهمنامه و انجام پیگیریهای لازم بهمنظور همکاری و هم افزایی برای انجام کارهای مشترک در همه ابعاد و زمینه ها هستیم.
وی با بیان اینکه آموزش و توسعه منابع انسانی موضوع بسیار گستردهای است که فناوریهای آموزشی، آزمونها، استانداردهای آموزشی، برگزاری آموزشهای الکترونیکی، شبیهسازیهای آموزشی و تجهیزات را شامل میشود، افزود: در اين مركز از ايدههای جديد در بحث توسعه منابع انسانی، ارتباط شغل و آموزش، تهیه استانداردهای جدید شغلی و مطالعات آموزشی، آیندهپژوهی در زمینه مشاغل و مهارتها استقبال می شود.
پرهیزکار اضافه کرد: ديگر حوزه فعالیت این مرکز شیمی و مهندسی شیمی است که محور اصلی آن سورفاکتانتها و صنایع شوینده است.
سازمان جهاد دانشگاهی تهران بیش از ۲۰ سال در این زمینه سابقه فعالیت دارد و در این راستا فناوریهای زیادی ایجاد و محصولات فراوانی را تولید و به بازار عرضه کرده است.
دبیر مرکز نوآوری و شتابدهی(منش) سازمان جهاد دانشگاهی تهران فعالیت در حوزه مواد ويژه فلزی و آلياژهاي خاص را سومين حوزه فعاليت اين مركز دانست و اضافه کرد: سازمان جهاد دانشگاهی تهران با بیش از ۳۰ سال سابقه فعالیت در این زمينه، تاكنون اقدام به تولید انواع فولادها، آلیاژها، شکلدهی دقیق و ساخت مجموعههای صنعتی در صنایع نفت و گاز و سایر صنایع اساسی و بزرگ مانند فولاد و مس كرده و یکی از اولویت¬های مرکز نیز حمایت از این ایده¬ها و محصولات است.
وی درباره نیروهای بهکار گرفته شده در این مرکز توضیح داد: اعضای هيئت علمی جهاد دانشگاهی و دانشگاه تهران، كارشناسان باتجربه جهاد دانشگاهي و صاحبنظران تخصصي در زمینه راهاندازی کسب و کارها و استارتآپها تحتعنوان منتور، مدرس، مربی و راهنما در اين مركز حضور خواهند داشت.
دبیر مرکز نوآوری و شتابدهی(منش) سازمان جهاد دانشگاهی تهران با بیان اینکه این مرکز چندین شیوه حمایت را طراحی و تعریف کرده است، افزود: در اختیار قرار دادن فضای فیزیکی برای استقرار تمام وقت حضوری، حضور موقت و ساعتي، دريافت مشاوره بدون حضور در مركز و بهصورت آنلاين از روشهای ارتباط با افراد و شركتهای نوآور است.
دبیر مرکز نوآوری و شتابدهی(منش) سازمان جهاد دانشگاهی تهران با بيان اينكه در فرآیند تشکیل استارتآپ، تبدیل ایده اولیه به محصول بسيار بحراني و حياتي است، افزود: فرآیند شتابدهی، یک فرآيند کوتاه مدت ۶ تا ۹ ماهه است که انتظار میرود طی این مدت ایده اولیه به محصول و فناوری قابل قبولی تکامل پیدا کند و با جذب سرمايه و تولید محصول، به ایجاد کسب و کار منتهی شود.
اين مركز امكانات لازم برای حمايت از نوآوران در همه مراحل ذكر شده را دارد.
پرهیزکار سابقه ۴۰ ساله فعالیت جهاد دانشگاهی در زمینه پژوهش و فناوری را پشتوانه خوبی برای اين مركز اعلام كرد و از همه دانشجویان و اساتید دانشگاه تهران خواست تا ایدههای خود را با این مرکز در میان بگذارند و در فعالیتهای انگیزشی و مشاورهای این مرکز شرکت کنند.
دعوت از سازمانها و اشخاص حقیقی و حقوقی برای همکاری با «منش»
دبیر مرکز نوآوری و شتابدهی(منش) سازمان جهاد دانشگاهی تهران از سازمانها و اشخاص حقیقی و حقوقی كه امكاناتي نظير سرمایه و تجهيزات فنی در اختيار دارند و یا مايل به ارائه آموزش، خدمات مشاورهای و منتورینگ هستند، دعوت به همكاری كرد.
وي اظهار امیدواری کرد که بتوان در این مسیر که خدمت جدیدی از سوی سازمان جهاد دانشگاهی تهران برای توسعه نوآوری و فناوری است از همیاری همه عزیزان در بخش دانشگاه، صنعت و تجارت بهرهمند شد.
انتهای پیام/