خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آلومینیوم اراک به دنبال اولین پیروزی برابر فولاد

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 04 آبان 1400 - 09:54
تیم فوتبال آلومینیوم اراک در هفته دوم لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور پذیرای فولاد خوزستان است.
اراك،بازي،آلومينيوم،هفته،تيم،خطيبي،فولاد،بازيكن،اختيار

ایسنا/مرکزی تیم فوتبال آلومینیوم اراک در هفته دوم لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور پذیرای فولاد خوزستان است.
این دیدار از ساعت ۱۸ روز چهارشنبه ۵ آبان در استادیوم امام خمینی(ره) اراک برگزار می شود و شاگردان رسول خطیبی امیدوار هستند اولین پیروزی فصل جدید را برابر آخرین قهرمان جام حذفی کسب کنند.
تیم های آلومینیوم اراک و فولاد خوزستان فصل گذشته در هر دو دیدار رفت و برگشت به تساوی بدون گل دست یافتند و همین موضوع حساسیت بازی را بیشتر می کند.
تیم رسول خطیبی در هفته اول علیرغم ارائه بازی برتر برابر پدیده، با تساوی بدون گل از مشهد بازگشت و فولاد هم در اهواز پس از دو سال بازی خانگی بدون شکست، برابر پرسپولیس ۳ بر یک تن به شکست داد تا شاگردان عبداله ویسی در هفته دوم چاره ای جز پیروزی در اراک برای فرار از بحران نداشته باشند.
در اردوی فولادی ها سینا شاه‌عباسی و مهران درخشان‌مهر که در هفته اول موانعی برای حضور در میدان داشتند، در صورت رفع موانع احتمالا به دیدار با آلومینیوم می‌رسند.
سینا مریدی و احمد الجبوری دو بازیکن جدید فولادی‌ها نیز احتمالا قادر به همراهی تیم‌شان خواهند شد و محمدرضا عباسی نیز اگر از مصدومیت رهایی یابد در اختیار کادر فنی قرار خواهد گرفت.
در مقابل، آلومینیوم اراک هم امیرمحمد هوشمند و ساسان حسینی را به دلیل محرومیت از سوی فدراسیون فوتبال در این بازی در اختیار ندارد.
این دو بازیکن به دلیل عدم همراهی تیم ملی امید سه بازی محروم شدند و همین محرومیت باعث شد که خطیبی دو بازیکن اصلی خود را در اختیار نداشته باشد.
انتهای پیام