خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

میزان فوتی‌های گازگرفتگی استان البرز از ابتدای سال به 8 نفر رسید

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 04 آبان 1400 - 09:31
گروه استانها- رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی البرز با اشاره به لزوم رعایت نکات ایمنی در نصب بخاری و دودکش گفت: میزان فوتی‌های گازگرفتگی البرز به 8 نفر رسید.
البرز،گازگرفتگي،مسموم،مسموميت،عارضه،علائم،مركز،نفر،اشاره،گذشته

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، مهرداد بابایی در سومین روز از هفته پیشگیری از مسمومیت ناشی از مونو اکسید کربن در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: اورژانس استان البرز در سال سال گذشته طی انجام 316 ماموریت با تشخیص مسمومیت با گاز مونو اکسید کربن به 633 مددجو امدادرسانی کرده است.
وی با اشاره به تعداد متوفیان این حادثه در سال گذشته افزود: متاسفانه از افرادی که در سال گذشته دچار گاز گرفتگی در البرز شدند 29 نفر در اثر مسمومیت جان باختند.
رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی البرز با بیان اینکه از ابتدای سال 1400 تا کنون نیز این مرکز 64 ماموریت با تشخیص گازگرفتگی داشته است، بیان کرد: در این عملیاتها به 118 شخص مسموم امدادرسانی کرده است.
بابایی با اشاره به اینکه متاسفانه 8 نفر از هم استانی‌ها، در اثر عارضه گازگرفتگی جان خود را از دست دادند، تصریح کرد: علائم گازگرفتگی در مراحل و ساعات اولیه کاملاً دارای علائمی شبیه سرماخوردگی از جمله ضعف و بی حالی، سردرد، سرگیجه، سوزش بینی و گلو بوده و همین امر سبب می‌شود که افراد به این عارضه مشکوک نشده و اقدامی مناسبی در جهت رفع این مشکل انجام ندهند.
وی بابیان اینکه این عارضه در مراحل پیشرفته‌تر علائم تهوع و استفراغ و کبودی در ناحیه صورت ناشی از کمبود اکسیژن و در نهایت اختلال در سطح هوشیاری را در پی داردف متذکر شد: به محض بروز علائم اولیه بصورت همزمان در یک یا چند نفر از اعضای حاضر در منزل، محل کار و بلافاصله درب و پنجره‌ها را برای ورود هوای تازه باز کنید، همسایه‌ها را خبر کنید.
رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی البرز با اشاره به اینکه فرد مسموم باید از محل در صورت امکان خارج شود، گفت: لازم است تا رسیدن آمبولانس بر بالین افراد مسموم به توصیه‌های کارشناسان اورژانس در پشت خطوط تلفن عمل کنید.
انتهای پیام/ی