خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۸۰ درصد نسخه نویسی در استان بوشهر به صورت الکترونیک انجام می‌شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 04 آبان 1400 - 09:18
بوشهر- مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر گفت: بیش از ۸۰ درصد نسخه نویسی‌ها در استان بوشهر به صورت الکترونیک انجام می‌شود.
استان،بوشهر،بيمه،الكترونيك

پرویز رمضانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در راستای توسعه و گسترش نسخه‌نویسی الکترونیک در استان بوشهر اقدامات خوبی صورت گرفته و شاهد استقبال خوبی از این طرح مهم هستیم.
وی از انجام حدود ۸۲ درصد نسخه‌نویسی‌ها در استان بوشهر به صورت الکترونیک خبر داد و بیان کرد: نسخه نویسی الکترونیک در بهبود کیفیت خدمات و کاهش هزینه‌ها نقش مهمی دارد.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر از تسویه حساب با مراکز درمانی استان خبر داد و خاطرنشان کرد: بدهی به مراکز دانشگاهی و غیر دانشگاهی نداریم و پرداخت‌های ما به روز شده است.
وی جمعیت تحت پوشش بیمه سلامت در استان بوشهر را ۴۹۰ هزار نفر عنوان کرد و ادامه داد: ۸۰ درصد از افراد بیمه شده، به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته‌اند.