خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لهستان نیروهای گارد مرزی‌اش با بلاروس را به ۱۰ هزار نفر افزایش می‌دهد

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 03 آبان 1400 - 21:53
وزیر دفاع لهستان، امروز (دوشنبه) گفت که این کشور، تعداد سربازان خود در مرز بلاروس را به حدود ۱۰ هزار نفر افزایش می‌دهد. لهستان مدتی است که به دنبال توقف موج مهاجرتی است که بلاروس را مقصر آن می‌داند.
لهستان،كشور،بلاروس،مهاجران،مرز،گارد،سرباز،مرزي،نفر،لهستاني،س ...

وزیر دفاع لهستان، امروز (دوشنبه) گفت که این کشور، تعداد سربازان خود در مرز بلاروس را به حدود ۱۰ هزار نفر افزایش می‌دهد.
لهستان مدتی است که به دنبال توقف موج مهاجرتی است که بلاروس را مقصر آن می‌داند.
به گزارش ایسنا، به نقل از رویترز، صدها نفر از کشورهایی مانند عراق، افغانستان و آفریقا هر روز تلاش می‌کنند به صورت غیرقانونی از مرز این کشور عبور کنند و لهستان با نادیده گرفتن انتقادات وارده به خود مبنی بر رفتار غیرانسانی با مهاجران، تدابیر امنیتی در منطقه را به شدت افزایش داده است.
ماریوش بلاشچاک، وزیر دفاع لهستان در توییتر خود نوشت: ما ۲۵۰۰ نفر به سربازان کمک کننده به گارد مرزی اضافه می‌کنیم؛ به زودی، حدود ۱۰ هزار سرباز از لشکرهای ۱۲ ، ۱۶ و ۱۸، ناظر امنیت مرزها خواهند بود.
گارد مرزی گفت که در تعطیلات آخر هفته، گروه‌های تقریباً ۶۰ یا ۷۰ نفره مهاجران دو بار تلاش کردند تا به زور از مرز عبور کنند و دو سرباز لهستانی مجروح شدند.
آنا میشالسکا، سخنگوی گارد مرزی در یک کنفرانس خبری گفت: در این حوادث، دو سرباز لهستانی در بیمارستان بستری شدند، یکی از آن‌ها با سنگ در ناحیه صورت و دیگری با شاخه درخت ضربه خوردند.
هیچ خطری این افراد را تهدید نمی‌کند و آن‌ها از بیمارستان مرخص شده‌اند.
کمیسیون اروپا و ورشو، پایتخت لهستان، می‌گویند جریان مهاجران توسط بلاروس تنظیم شده است تا به اتحادیه اروپا، به دلیل تحریم‌هایی که علیه این کشور اعمال کرده است، فشار بیاورد.
بلاروس این موضوع را رد کرده است.
لهستان در منطقه اعلام وضعیت اضطراری کرده است و قرار است در مرز خود دیواری بسازد.
پارلمان لهستان همچنین قانونی را به تصویب رسانده است که به گفته مدافعان حقوق بشر، هدف آن پس راندن مهاجران از مرزهای این کشور است، اقدامی ناقض تعهدات این کشور بر اساس قوانین بین‌المللی است.
انتهای پیام