خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجموعه داستان « ارواح قصه می‌گویند » منتشرشد

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 03 آبان 1400 - 18:06
مجموعه داستان کوتاه «ارواح قصه می‌گویند» با گردآوری شیوا مقانلو در دو نسخه‌ی الکترونیکی و کاغذی به همت انتشارات صاد منتشر شد.
ترس،ادبيات،ارواح،وحشت،رويكرد،قرن،نمايش،مجموعه

تازه‌های نشر
به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، مجموعه داستان کوتاه «ارواح قصه می‌گویند» با گردآوری شیوا مقانلو در دو نسخه‌ی الکترونیکی و کاغذی به همت انتشارات صاد منتشر شد.داستان‌های این مجموعه از بین بهترین و محبوب‌ترین داستان‌های انگلیسی‌زبان و قدیمی دنیا انتخاب شده است، که تحت‌عنوان قصّه‌های کلاسیک ارواح تقسیم‌بندی شده‌اند.
بیشتربخوانید
حال‌وهوای حاکم بر قصّه‌ها بیش از ترس و وحشت، از جنس وهم و اندوه است.شاید این امربه دلیل ویژگی عام ادبیات داستانی در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم در این ژانر به رشته تحریردرآمده باشد.نمایش رنج‌ها، تردیدها، اندوه‌ها و کابوس‌های بشری در قالب ادبیاتی وزین، آهنگین، اندوهگین و رمانتیک در آن دیده ‌می‌شود.
داستان‌ها ساده و خوش‌آوا و سرراست‌اند و ترس مطرح‌شده در آن‌ها هم ملموس و قابل‌فهم است؛ ترسی که هم‌خانواده با سردرگمی و وهمی است که همه‌ی ما در برخورد با پدیده‌هایی تجربه می‌کنیم.این ترس در ابتدا برایمان ناشناخته و غیرقابل‌توضیح‌ است؛ اما به‌تدریج درمی‌یابیم که تنها بخشی از جهان درون و بیرون آدمی‌اند که یا دلیلش را نمی‌شناخته‌ایم یا اصلاً به دنیاب فهمیدن دلیل آن نبوده‌ایم.
این رویکرد ادبی اصیل و این نگاه ژرف و قابل‌تأمل به روان بشر، بسیار متفاوتبا رویکرد رایج و امروزی ادبیات و سینمای جهان است که به‌تصرف خون‌آشامان شهوت‌زده و مجنونان ارّه‌به‌دست و رخداد‌های هولناک و دل‌آزار فراطبیعی درآمده .
در داستان‌های کتاب حاضر، وحشت فقط بهانه‌ای برای نمایش بی‌واسطه‌ی روح آدم‌های ناامید، کینه‌توز عاشق‌، بی‌انگیزه‌، شکست‌خورده‌ و بیش از همه معمولی‌است.
انتهای پیام/