خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تقاضای ۶۱۵ مورد نسخ قانون از سوی سازمان ثبت اسناد

ایسنا | سیاسی | دوشنبه، 03 آبان 1400 - 14:36
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اعلام کرد که تقاضای نسخ ۶۱۵ مورد قانون یا بخشی از قانون از مجلس و حدود ۱۳۰۰ مورد تقاضای نسخ آیین‌نامه یا بخشی ‎‌آیین‌نامه و ۱۵۰۰ مورد تقاضای نسخ بخشنامه یا قسمتی از بخشنامه را از دولت داشته است.
سازمان،نسخ،تقاضاي،املاك

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اعلام کرد که تقاضای نسخ ۶۱۵ مورد قانون یا بخشی از قانون از مجلس و حدود ۱۳۰۰ مورد تقاضای نسخ آیین‌نامه یا بخشی ‎‌آیین‌نامه و ۱۵۰۰ مورد تقاضای نسخ بخشنامه یا قسمتی از بخشنامه را از دولت داشته است.
به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضائیه، ذبیح‌الله خداییان در نشست شورای عالی قضایی گفت: قدمت بیش از یکصد ساله سازمان ثبت اسناد و املاک کشور موجب شده که این سازمان با چالش تراکم قوانین و مقررات که کُندی کار و زمینه‌چینی برای مفاسد را در پی دارد، مواجه شود.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به اقدامات مشترک این سازمان با معاونت حقوقی و پژوهشگاه قوه قضاییه در زمینه تنقیح قوانین سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: این کار خوشبختانه امروز به اتمام رسیده و در این مرحله ۶۱۵ مورد تقاضای نسخ قانون یا بخشی از قانون از مجلس و حدود ۱۳۰۰ مورد تقاضای نسخ آیین‌نامه یا بخشی ‎‌آیین‌نامه و ۱۵۰۰ مورد تقاضای نسخ بخشنامه یا قسمتی از بخشنامه را از دولت داشته‌ایم.
خداییان تنقیح قوانین سازمان ثبت اسناد و املاک کشور را اقدامی بسیار خوب در جهت شفاف‌سازی و مبارزه با مفاسد دانست.
انتهای پیام