خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ذخیره آب سد اکباتان در حال اتمام است/ کاهش فشار آب در همدان

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 03 آبان 1400 - 13:54
معاون نظارت و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان همدان از برنامه مدیریت مصرف آب، مخازن شبکه آب شرب شهر خبر داد و گفت: از فردا ۴ آبان‌ماه در ساعاتی افت فشار آب را در همدان، شاهد هستیم.
آب،سد،مديريت،افت،همدان

ایسنا/همدان معاون نظارت و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان همدان از برنامه مدیریت مصرف آب، مخازن شبکه آب شرب شهر خبر داد و گفت: از فردا ۴ آبان‌ماه در ساعاتی افت فشار آب را در همدان، شاهد هستیم.
حمیدرضا نیکداد ۳ آبان‌ماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: ذخیره سد در روزهای پایانی خود است و ظرف مدت کوتاهی، منبع آبی سد را از دست می دهیم و نهایت تا اواخر آبان در سد اکباتان، آب داشته باشیم.
نیکداد تصریح کرد: هواشناسی اخبار خوبی به ما نداده و ناچار هستیم منابع خود را حفظ کنیم و با توجه به شرایط آبی تصمیم گرفتیم مدیریت مصرف را از شب به روز منتقل کنیم.
وی ادامه داد: مدیریت به معنای قطعی نیست و هر منطقه بیش از سه ساعت، دچار افت فشار نخواهد شد و این برنامه از فردا تا پایان هفته آتی، اجرا خواهد شد.
خبر در حال تکمیل است