روند مبارزه با ملخ صحرایی تا سه سال آینده ادامه دارد/قحطی مواد غذایی معنا و مفهوم ندارد
درگاهی گفت: به رغم ریزش ملخ ها تا پایان تیر، باید تا سه سال آینده روند مبارزه انجام شود.

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور:
به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد رضا درگاهی رئیس سازمان حفظ نباتات کشور در نشست خبری با اصحاب رسانه درباره آخرین جزئیات ورود و اقدامات مبارزه با ملخ صحرایی اظهار کرد: ملخ صحرایی به عنوان یک آفت بسیار خطرناک ۵۹ کشور دنیا را مورد تهدید قرار داده است.
وی کانون ملخهای صحرایی را شمال و شرق آفریقا اعلام کرد و افزود: ملخهای صحرایی در این مناطق به صورت دسته جات زندگی میکنند و در برخی سالها به کشورهای در مسیرشان حمله میکند.
درگاهی ادامه داد: ملخهای صحرایی از شمال آفریقا به سمت شبه جزیره عربستان و از طرفی از پاکستات و غرب پاکستان و شرق هندوستان حالت تهاجمی پیدا کرده و به کشور حمله میکند که امسال از شنال آفریقا در شبه جزیره عربستان برخی دسته جات حضور دارند که براساس آمار فائو در بهمن ۹۷ دسته جات ملخ از حالت انفرادی خارج شدند.
بیشتر بخوانید: آخرین جزئیات ورود ملخهای صحرایی به کشور/ تنها یک درصد از سطح کشاورزی مورد تهدید است/ضرورت تخصیص ۱۲ میلیارد تومان اعتبار برای مقابله با ملخها
این مقام مسئول با بیان اینکه این سطح از مبارزه در کشور طی ۴۰ سال اخیر بی سابقه بوده است، گفت: در سال ۱۳۴۰ با هجوم ملخهای صحرایی جنوب کشور آلوده شد به طوریکه براساس آمارها سطح مبارزه در آن مقطع زمانی در ۲ میلیون هکتار صورت گرفته بود.
به گفته درگاهی، طی ۴ الی ۵ سال اخیر بحث مبارزه با ملخهای صحرایی داشتیم، اما تنها سطح مبارزه در ۲ تا ۳ هزار هکتار بود.
رئیس سازنان حفظ نباتات ادامه داد: تا پایان تیر ملخها در کشور ریزش خواهند داشت و همواره تا ۳ سال آینده باید روند مبارزه با ملخهای صحرایی صورت گیرد.
ادامه دارد...