خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توزیع بیش از ۱۵۸ هزار پرس غذای گرم و سبد کالا بین نیازمندان البرز

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 03 آبان 1400 - 11:40
کرج - مدیرکل کمیته امداد امام (ره) البرز از توزیع بیش از ۱۵۸ هزار پرس غذای گرم و سبد کالا بین نیازمندان این استان خبر داد.
خيران،نيكوكاري،البرز،امداد،امام،اجراي،طرح،اطعام

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد محمدی‌فر با اشاره به اینکه هدف از اجرای طرح اطعام محمدی ترویج فرهنگ احسان و اطعام خانوارهای نیازمند است.
گفت: با اجرای این طرح در روز ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) ۱۵۸ هزار پرس غذای گرم و ۵۵۰ سبد کالا به ارزش ۵ میلیارد تومان بین مددجویان موردحمایت و نیازمندان استان البرز توزیع شد.
وی افزود: اجرای این طرح با همکاری ۳۳ مرکز نیکوکاری در سطح استان صورت گرفت که علاوه بر طبخ و توزیع غذا و بسته معیشتی فعالیت‌های فرهنگی و جشن ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) نیز برگزار شد
مدیرکل کمیته امداد امام (ره) البرز با اشاره به اینکه در شرایط اقتصادی اخیر، مددجویان و سایر محرومان بیش‌ازپیش نیازمند حمایت خیران هستند گفت: بهره‌برداری از تمام ظرفیت‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی اعم از خیران، مراکز نیکوکاری، هیأت‌های مذهبی، و گروه‌های جهادی در راستای برگزاری هرچه باشکوه‌تر این امر در دستور کار این نهاد قرار دارد.
محمدی فرد از آمادگی دفاتر سیزده گانه کمیته امداد وبیش از ۳۰۰ مرکز نیکوکاری برای دریافت کمک‌های نقدی خبر داد و افزود: مردم نیکوکار و خیران عزیز می‌توانند از طریق اسکن کد QR (درگاه پرداخت الکترونیکی)، شماره‌گیری تلفن گویای ۳۵۵۷ و واریز به شماره‌حساب ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۳۰۵۷۸ نزد صندوق امداد ولایت البرز، نسبت به ارائه کمک‌های نقدی خود اقدام نمایند.